Hava Durumu

Mucize bekleniyor

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın sağlık durumuyla ilgili kritik süreç devam ediyor. Bursa halkı nefesini tuttu başkandan gelecek iyi haberi bekliyor. Hastaneden İbrahim Yazıcı'nın sağlık durumuyla ilgili ikinci açıklama geldi. Sonuç; İbrahim Yazıcı'nın solunum cihazına bağlı yaşam savaşı sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2013 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2013 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mucize bekleniyor

Bursaspor camiası nefeslerini tuttu ve başkan İbrahim Yazıcı'nın sağlık durumuyla ilgili gelecek olumlu haberi beklemeye başladı. 48 saatlik sürecin kritik olduğuna vurgu yapılırken, İbrahim Yazıcı'nın hastaneye kaldırıldığı andaki durumunda bir değişikliğin olmadığı ifade ediliyor. Yakınları ise İbrahim Yazıcı'yı bir an olsun yalnız bırakmıyor. Dün akşam saatlerinde hastaneye gelen eşi ve kızıyla sabahtan itibaren hastanede olan oğlu Serkan Yazıcı endişeli bekleyişlerini sürdürüyor. İbrahim Yazıcı'nın iki kardeşi Serdar ve Hayri Yazıcı da hastaneden bir an olsun ayrılmıyor. Bu arada İbrahim Yazıcı'nın sağlık durumuyla ilgili dün öğle saatlerinde hastaneden yazılı bir açıklama yapıldı.

AĞIR TAHRİBATTAN ENDİŞE EDİLİYOR

Acıbadem Hastanesi Başhekimi Nadir Şener imzalı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisi halen solunum cihazı ile geçici kalp piline bağlı olarak sürerken yoğun bakımdaki kritik süreci devam ediyor”. Gelen bilgiler İbrahim Yazıcı'nın karaciğer ve böbreklerinde tahribat olduğu yönünde. Kalp durmasına bağlı beyinde oluşabilecek tahribat konusunda ise doktorların vücudun vereceği tepkime sonrasında tetkiklerini yapacakları, genel tanılarını 48 saatin geçmesinin ardından daha sağlıklı verebilecekleri ifade ediliyor.

ABD’deki doktoru geldi

1984’te ABD’de açık kalp ameliyatı geçiren İbrahim Yazıcı’nın Amerika’daki doktoru Bursa’ya geldi. Amerikalı doktorun Yazıcı’ya yapılan müdahalelerle ilgili bilgi aldığı ve deneyimlerini Bursa’daki doktorlarla paylaştığı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.