Hava Durumu

Mudanya Belediye Başkanı Aktürk icraatlarını anlattı

Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, 3 yıllık icraatlarını İGM üyelerine anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2012 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2012 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mudanya Belediye Başkanı Aktürk icraatlarını anlattı
Bursa İl Genel Meclisi toplantısında gündem dışı söz alan Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, İGM üyelerine Mudanya'nın gelişim sürecini ve geride bıraktığı 3 yılı anlattı. Her ay bir belediye başkanının katıldığı toplantıda,"Mevcut sahil şeridi yenileme projesi, Yıldız Tepe ve çevre yolu projelerinin hayata geçirilmesi ile turizm atağı sadece Mudanya'da değil tüm Bursa'da atılmış olacaktır" diyen Aktürk, slayt gösterisi eşliğinde 3 yıllık hizmetlerini anlattı.

Seçim döneminden bu yana hazırlanan 15 projenin toplam 1 milyar TL tutarında bir maliyeti olduğunu dile getiren Aktürk, "Göreve geldiğimizden bu yana Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yer altı ve yer üstü hizmetlerimizde 130 milyon TL yatırım yaptık" dedi.

"1 yıl evveline kadar her yağmurda Mudanya'da çamur ve su deryası olurdu. Şimdi bu sıkıntı artık yaşanmıyor. Mudanya artık alt yapı konusunda bütün problemlerini aşmıştır" diye konuştu.

Hayata geçirilen projeleri asfaltlama, alt yapı, çevre düzenlemesi ile kültür, eğitim ve sportif hizmetleri özetleyen Aktürk, "İl Genel Meclisi üyelerimizin de desteği ile inanıyorum ki Mudanya önümüzdeki yıllarda çok daha güzel bir ilçe olacaktır. Mudanya'da ki refah seviyesini artırmak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.