Hava Durumu

Mudanya Belediyesi 30 Ağustos kutlamalarına hazır

Mudanya Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanılan Büyük Zafer'in 96. yıl dönümünü kutlamaya hazır. Kutlamalar 6 kilometrelik Zafer Yürüyüşü'nün ardından Selda Bağcan konseri ile devam edecek.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2018 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2018 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mudanya Belediyesi 30 Ağustos kutlamalarına hazır

30 Ağustos 1922'de Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'u anmak üzere tüm yurtta kutlanan Zafer Bayramı coşkusu, Mudanya'yı saracak. Mütareke Meydanı'nda Mudanya Belediyesi kursiyerlerinin "Atatürk" temalı resim sergisi izlenime sunulacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, Güzelyalı Atatürk Parkı'ndan Mütareke Meydanı'na 6 kilometrelik "Zafer Yürüyüşü" düzenlenecek. Her bir kilometre Atatürk'ün Laiklik, İnkılâpçılık, Devletçilik, Milliyetçilik, Halkçılık ve Cumhuriyetçilik ilkelerini temsil edecek. Mütareke Meydanı'nda son bulacak yürüyüşün ardından Mudanya'nın sevilen gruplarından Alt Cadde konser verecek. Kutlamalar, Türkiye'nin en değerli seslerinden Selda Bağcan'ın konseriyle sona erecek.

'TARİHİMİZDEN İLHAM ALIYORUZ'

30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu Mudanya'da yaşatacaklarının altını çizen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, tüm Bursalıları Mütareke Meydanı'na davet etti. Milli bayramların Mudanya'da her zaman coşku ile kutlandığını dile getiren Başkan Türkyılmaz, "Göreve geldiğimiz günden bu yana tarihimizden ilham alıyoruz. Tarihi, milli değerlerimize, Cumhuriyetimize sahip çıkmaya ve yaşatmaya devam ediyoruz. Büyük zaferimizi bu yıl yine büyük bir coşku içerisinde kutlayacağız. Bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının çocukları olarak bizlere bıraktıkları Cumhuriyeti, milli değerlerimizi ilelebet yaşatacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.