Hava Durumu

Mudanya Belediyesi'nden 'Çocuk ve Gençlik Meclisi' projesi

Mudanya Belediyesi, ilçede yaşayan çocuk ve gençlerin önerilerini almak amacıyla projelendirdiği 'Çocuk ve Gençlik Meclisi'ni hayata geçirdi. Çalışma hakkında konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Yürütülecek proje kapsamında, çocuklar ve gençler kent deneyimlerini ve kente dair hayallerini paylaşarak, geleceğin Mudanya'sını kurgulayacak'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2019 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2019 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mudanya Belediyesi'nden 'Çocuk ve Gençlik Meclisi' projesi

Mudanya Belediyesi, 'Çocuk ve Gençlik Meclisi' projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında ilçe genelindeki ortaokul ve liselerdeki okul başkanları, programa dahil edildi. Proğram ile çocuk ve gençlerin kent algısından yola çıkarak, tarihi ve kültürü hakkında ortak bir farkındalık geliştirmesi amacıyla yola çıktıklarını kaydeden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Yürütülecek proje kapsamında, çocuklar ve gençler kent deneyimlerini ve kente dair hayallerini paylaşarak, geleceğin Mudanya'sını kurgulayacak.

Böylelikle Mudanya, UNİCEF'in çocukları tam da katılımcı birer birey olarak yetiştirmek üzerine oluşan bir yapılanma olan Çocuk Dostu Şehir Programı'na katılabilecek. Herkesin huzur ve mutluluk duyduğu Mudanya'yı birlikte yaşatacacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.