Hava Durumu

Mudanya'da çocuklardan dev puzzle!

Mudanya Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Mudanya İlçe Stadı'nda bayram şenliği ile çocuklarla buluşturdu. Oyun parkları ve atölye çadırlarında gün boyu eğlenen çocuklar, Türk Bayrağı ve Atatürk portresi parçalarından Türkiye haritasının oluştuğu dev bir puzzle yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2019 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2019 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mudanya'da çocuklardan dev puzzle!

Mudanya Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda özel bir şenliğe ev sahipliği yaptı. Mudanya'daki kutlamalar, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen, "Çocuk Şenliği" renkli görüntülere sahne oldu. Mudanya İlçe Stadı'nda düzenlenen şenlikte yüzlerce çocuk buluştu. Mudanyalı minikler, oyun parklarında bayramın coşkusunu doyasıya yaşadı. Oyun parkları ve atölye çadırlarında gün boyu eğlenen çocuklar, Türk bayrağı ve Atatürk portresi parçalarından Türkiye haritasının oluştuğu dev bir puzzle yaptı. Etkinlikte ayrıca İkbal Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu'ndan 300 öğrenci, canlı ay yıldız performansı gerçekleştirdi.

"GELECEĞİMİZ SİZLERE EMANET"

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, etkinlikler kapsamında Arnavutköy Limanı'nda Mudanya Çocuk Meclisi Başkanı Fatma Şevval Köse ve meclis üyesi çocuklarla birlikte 23 Nisan anı duvarına el izini bıraktı. Başkan Türkyılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın her geçen yıl daha coşkulu, heyecanlı ve sevinçle kutlandığını vurguladı. Milli bayramların coşkusunun Mudanya'da artarak devam edeceğinin altını çizen Türkyılmaz, "Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, geleceğimiz size emanet, her günümüz, Cumhuriyetimizin her günü sizlerle aydınlık olsun. Hepinizi çok seviyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.