Hava Durumu

Mudanya'da esrarengiz kayıp

BURSA’nın Mudanya İlçesi’nde geçen cumartesi günü, birlikte alkol aldığı 32 yaşındaki Dilşah A. ve 19 yaşındaki Kaan U. ile birlikte sabahın erken saatlerinde sandal kiralayıp denize açılan 35 yaşındaki Yusuf Süzer'in denizde kaybolduğu öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2013 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2013 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mudanya'da esrarengiz kayıp

Küreklerin takıldığı ıskarmozu denize düşüren arkadaşları ise, balıkçıların yardımıyla kıyıya çıktı. İki arkadaş, Yusuf Süzer'in kıyıya çıkmış olduğunu düşünerek evlerine gitti. Olay, Yusuf Süzer'in kardeşi Serdar Süzer'in, ağabeyinin birlikte olduğunu bildiği Dilşah A. ve 19 Kaan U.'yu araması sonucu ortaya çıktı. Serdar Süzer, "Ağabeyin denizde kayboldu. Belki yüzerek kıyıya çıkmıştır diye onu aramayı bıraktık" diyen Dilşah A. ve Kaan U.'dan şikayetçi oldu. Gözaltına alınan iki kişi 'cinayet' suçlamasıyla adliyeye çıkartılacak.

Mudanya’da 18 Mayıs cumartesi sabahı meydana gelen olayda iddiaya göre Yusuf Süzer, arkadaşları Dilşah A. ve Kaan U. İle birlikte Arnavutköy yat limanından alkollü olarak sandala binip denize açıldı. Sandalda da alkol almaya devam eden üç arkadaştan Yusuf Süzer yüzmek için girdiği denizde kayboldu. Küreklerin takıldığı ıskarmozu denize düşüren Dilşah A. ile Kaan U. ise yakından geçen balıkçıların yardımı ile sahile çıktı.

AĞABEYİNİN KAYBOLDUĞUNU ÖĞRENİNCE ŞİKAYETÇİ OLDU

Olay, eve dönmeyen Yusuf Süzer'in kardeşi Serdar Süzer'in, ağabeyinin birlikte olduğunu bildiği Dilşah A. ve Kaan U.'yu araması sonucu ortaya çıktı. Dilşah A. ve Kaan U., denize birlikte açıldıkları Yusuf Süzer'in yüzmek için kendileriyle denize girdiğini ve daha sonra kaybolduğunu söyledi. İki kişinin, Süzer'in kıyıya çıkmış olabileceğini düşünerek kendisini aramaktan vazgeçtiklerini söylemeleri üzerine Serdar Süzer, polise suç duyurusunda bulundu.

Gözaltına alınan Dilşah A., "Yusuf ile AMATEM'de tedavi görürken tanıştık. O gün birlikte alkol aldık. Denize açıldık. Yüzmek için Kaan ile birlikte denize girdi. Sonra da kayboldu. Tüm aramamıza rağmen bulamadık. Kendisi kıyıya çıkıp evine gitmiş olabilir düşüncesi ile biz aramayı bırakıp geri döndük" dedi.

'DİLŞAH İTTİ' DEDİ

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Kaan U.'nun ise verdiği ifadede, Yusuf Süzer'in Dilşah A. ile motorda tartıştığını, Dilşah A.'nın itmesi sonucu denize düşen arkadaşının kaybolduğunu söylediği belirtildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Deniz Şubesi ve arama kurtarma timleri denizde yaptıkları aramada Yusuf Süzer'e ulaşamadı. Arama çalışmaları devam ederken sorgulamaları yapılan Dilşah A. ile Kaan U.'nun 'Cinayet' suçundan adliyeye çıkarılacağı bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.