Hava Durumu

Mudanya'da muhtarlar buluşması

Mudanya'da olağanüstü genel kurulla göreve gelen Has Mahalle Muhtarı Levent Aşçı başkanlığındaki Mudanya Muhtarlar Derneği'nin yeni yönetimi, muhtar üyeleriyle yemekte bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2019 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2019 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mudanya'da muhtarlar buluşması

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Mudanya Muhtarlar Derneği'nin yeni yönetimi muhtar üyeleriyle yemekte buluştu. Mudanya'da olağanüstü genel kurulla göreve gelen Has Mahalle Muhtarı Levent Aşçı başkanlığındaki Mudanya Muhtarlar Derneği, yemekli buluşmada muhtarlarla bir araya geldi.

Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Dernek Başkanı Levent Aşçı, istek ve taleplerin hayata geçirilmesi yönünde tüm muhtar arkadaşlarıyla birlikte hizmet yolunda hareket edeceklerinin altını çizdi. Muhtarların demokrasinin başlangıç noktası olduğunu belirten Başkan Aşçı, derneğin üç dönem başkanlığını yapan Kaymakoba eski muhtarı Sadettin Tamaç'a hizmetlerinden ötürü teşekkür plaketi takdim etti.

Plaketten duyduğu memnuniyeti dile getiren eski başkan Sadettin Tamaç ise, bu hizmet yarışında üç dönem görev yaptığı dernekte yönetimine ve üyelerine kendisine verdikleri destekten ötürü ayrı ayrı teşekkür etti. "Seçmene ve sandığa her zaman saygı duymak gerek" diyen Tamaç, son yerel seçimlerle birlikte aralarına yeni katılanlar ile görevlerine devam eden muhtar arkadaşlarına yeni dönemin hayırlı olması dileğiyle başarılar diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.