Mudanya enginarı, 8'inci Bursa Kastamonu Günleri etkinliklerinde büyük ilgi gördü. Kastamonulular Dernekler Federasyonu (KASDERFED) tarafından organize edilen, ve bu yıl 8'incisi gerçekleştirilen etkinlikte, Mudanya'ya has enginardan yapılan envai çeşit ürün görücüye çıktı.
Haber Giriş Tarihi: 24.06.2019 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2019 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın Mudanya İlçesinde yetişen enginarlardan yapılan ve Osmanlı Saray Mutfağı'nın vazgeçilmez yemeklerinin arasında yer alan lezzetler, Kastamonulular Dernekler Federasyonu (KASDERFED) tarafından organize edilen 8'inci Bursa Kastamonu Günleri etkinliklerinde boy gösterdi. Mudanya'nın meşhur kılçıksız enginarından yapılan Girit usulü zeytinyağlı baklalı enginar yemeği, fuar ziyaretçilerin damaklarında lezzet bırakırken, ziyaretçilerin de büyük ilgisiyle karşılaştı. Stantta ayrıca Mudanya enginarından yapılan Kandiya usulü enginar reçeli, Selanik usulü enginar tatlısı, enginar turşusu ve enginar suyu da fuar ziyaretçileriyle buluştu. Öte yandan 8'inci Bursa Kastamonu Günleri etkinliği, 24 Haziran'a kadar Bursa Osmangazi Çarşamba Kapalı Pazar Yeri'nde açık kalacak.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Mudanya enginarına büyük ilgi
Mudanya enginarı, 8'inci Bursa Kastamonu Günleri etkinliklerinde büyük ilgi gördü. Kastamonulular Dernekler Federasyonu (KASDERFED) tarafından organize edilen, ve bu yıl 8'incisi gerçekleştirilen etkinlikte, Mudanya'ya has enginardan yapılan envai çeşit ürün görücüye çıktı.
Bursa'nın Mudanya İlçesinde yetişen enginarlardan yapılan ve Osmanlı Saray Mutfağı'nın vazgeçilmez yemeklerinin arasında yer alan lezzetler, Kastamonulular Dernekler Federasyonu (KASDERFED) tarafından organize edilen 8'inci Bursa Kastamonu Günleri etkinliklerinde boy gösterdi. Mudanya'nın meşhur kılçıksız enginarından yapılan Girit usulü zeytinyağlı baklalı enginar yemeği, fuar ziyaretçilerin damaklarında lezzet bırakırken, ziyaretçilerin de büyük ilgisiyle karşılaştı. Stantta ayrıca Mudanya enginarından yapılan Kandiya usulü enginar reçeli, Selanik usulü enginar tatlısı, enginar turşusu ve enginar suyu da fuar ziyaretçileriyle buluştu. Öte yandan 8'inci Bursa Kastamonu Günleri etkinliği, 24 Haziran'a kadar Bursa Osmangazi Çarşamba Kapalı Pazar Yeri'nde açık kalacak.
GÜNÜN EN ÇOK OKUNAN HABERLERİ
BAKMADAN GEÇME...
POPÜLER VİDEOLAR