Hava Durumu

Mudanya'nın kurtuluş törenlerine Ataol Behramoğlu katıldı

Mudanya'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıldönümü kutlamaları kapsamında Mudanya Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe ünlü yazar-şair Ataol Behramoğlu katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2017 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2017 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mudanya'nın kurtuluş törenlerine Ataol Behramoğlu katıldı

Behramoğlu, 'Cumhuriyet ve Bağımsızlık Şiirleri' etkinliğinde Mudanyalılar ile bir araya geldi. 'Aşk iki kişiliktir', 'Kızıma mektup', 'Bu aşk burada biter' gibi şiirlerini seslendiren Behramoğlu, gülmek, yaşamak ve aydınlık için, çocukların geleceği için mücadele ettiklerini belirterek, "Bu mücadelemizin önderi de Mustafa Kemal Atatürk'tür. Yaşama sevincinin de önderidir. Bugün yaşadığımız zorlukları aşacağız. 'Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var' adlı şiirimi Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırasına ithaf ediyorum" dedi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya'nın birçok kahramanlık ve başarılar ile dolu Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk adımlarının atıldığı yer olduğuna belirterek "Her anı yaşanılası duygularla dopdolu, mühür altına alınmış olan Cumhuriyetimizi mühürsüz bir geleceğe asla teslim etmeyeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.