Hava Durumu

Mudanya'ya yeni sahil

Bursa'nın incisi Mudanya, yeni sahiline kavuştu. 14 milyon TL'ye mal olan Mudanya Sahil Bandı projesi, ilçenin değerine değer katacak.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2018 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2018 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mudanya'ya yeni sahil

HABER I Burcu SEKMEN I

COŞKULU TÖRENLE AÇILDI
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleme çalışmaları tamamlanan 'Mudanya Sahil Bandı' coşkulu bir törenle açıldı.
Mudanya Sahili Jandarma İskelesi'nde gerçekleştirilen törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mudanya'nın çehresini değiştirecek çalışmanın sona ermesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Mudanya İskelesi ile Mütareke Binası arasında kentsel tasarım ve rekreasyon çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Aktaş, proje kapsamında 950 metre uzunluğundaki yaklaşık 32 bin metrekare düzenlemenin gerçekleştirildiği sahil bandının 20 metre ile 30 metre arasında değişen genişliğe sahip olduğunu vurguladı. Projenin detaylarını paylaşan Alinur Aktaş, "Sahil bandı boyunca yürüyüş yolları, yeşil alanlar, banklar, kafeler, büfeler, gölgelikler, otopark ve değişik özelliklerde zemin kaplamaları yapıldı. Çalışmalar için yaklaşık 14 milyon TL'den fazla harcandı" dedi.

'HİZMETLER YAĞIYOR'
Açılış törenine katılan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ise, projeden övgüyle bahsetti. Sahil bandının Mudanya'nın değerine değer katacağını vurgulayan Çavuşoğlu, "Hizmetlerimiz sağanak sağanak yağmaya başladı. Biz milletimize hizmetle, kendimizi adeta yeniden tazeliyoruz" ifadelerini kullandı. Bursa'da gerçekleştirilen çalışmalardan örnekler veren Çavuşoğlu, Türkiye'yi daha güçlü bir ülke haline getirmek hedefiyle çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Mudanya'da ulaşım sorununu bitireceklerine dair söz veren Bakan Çavuşoğlu, ilçedeki yaşam kalitesinin artması amacıyla hizmetleri hayata geçirdiklerini belirtti. "Millet için siyaset, milletimizin huzuru ve konforu için siyaset" diyen Çavuşoğlu, milletin yüzünü güldürmek amacıyla çalıştıklarını, Mudanya'yı hak ettiği noktaya ulaştıracaklarını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.