Hava Durumu

Mudanyaspor yeniden yapılanıyor

Bu sezon 1. Amatör Küme'de mücadele edecek Mudanyaspor'da Başkan Hikmet İlhan, yeni sezon öncesi başarıya ulaşacaklarına inandığını söylerken transfer politikaları hakkında da ipuçları verdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2018 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2018 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mudanyaspor yeniden yapılanıyor

"ÖNCELİK EVLATLARIMIZDA"
Mudanya ilçesinin en eski kulübü olan ve geçtiğimiz futbol sezonunda taraftarlarını hüzne boğarak Süper Amatör Lig'den, 1. Amatör Lig'e düşen Mudanyaspor'da gelecek sezonun planları yapılmaya başlandı. Yeni futbol sezonunda Mudanyalı genç futbolcularla yollarına devam kararı alan ve sadece gerektiğinde Mudanya patentli olmayan oyuncularla yola devam edeceklerini açıklayan Hikmet İlhan başkanlığındaki Mudanyaspor'un yeni yönetimi de tamamen Mudanyalılar'dan oluştu.

"BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ"
Önceki gün kahvaltılı basın toplantısı düzenleyen Mudanyaspor Başkanı Hikmet İlhan Mudanyaspor'un sıkıntılarının giderilmesi gerektiğini ve mali açıdan da iyileştirmeler yapılması gerektiği vurguladı. Başkan İlhan, "İyi bir sezon geçirmek istiyoruz. Düştüğümüz Süper Amatör Lig'e yeniden çıkacağız. Mudanyaspor'a gönül vermiş tüm taraftarlarımızın bizlere ve takımlarına inanmalarını istiyoruz. Mudanyaspor'un da diğer başka takımlar gibi mali sıkıntıları bulunuyor. Bizim amacımız Mudanyaspor'u başarıya ulaştırmak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.