Hava Durumu

Müebbetlik sanığın, tutukluluk durumu için bir karar verilecek

Bursa'nın Gürsu ilçesinde 4 aylık hamile Leyla Algan'ı boğarak öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan sanığın, maktulenin 1.5 yaşındaki oğlunu canlı canlı dereye attığı iddiasıyla yargılandığı davası tutukluluk durumu ile ilgili bir karar verilmek üzere ertelendi.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2012 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2012 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Müebbetlik sanığın, tutukluluk durumu için bir karar verilecek

4. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 5 ay önceki duruşmasında "gebe olan kadına yönelik adam öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptıran 23 yaşındaki İ.A.'nın, halen cesedine ulaşılamayan küçük Gökhan'ın öldürülmesiyle alakalı tefrik edilen dosyasının görülmesine devam edildi. Geçen celse mütalaasını veren savcı, küçük Gökhan'ın cesedinin yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadığını hatırlatarak sanığın, "çocuğu öldürme" suçundan tahliyesine karar verilmesini istemişti.
Mahkemenin bu hususta bir karar vermesi beklenen bu celsesine, sanık İ.A. katılmadı. Sanık İ.A.'nın Bilecik'e nakledildiği ortaya çıktı. Mahkeme, bir sonraki celbin Bilecik'e yapılmasına karar vererek, duruşmayı erteledi.
Ölümüzdeki celsede mahkemenin sanığın tutukluluk durumuyla alakalı bir karar vermesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.