Hava Durumu

Müezzinoğlu'ndan sporculara destek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu dün Atıcılar Sporcu Kamp ve Eğitim Merkezi'nde 300 sporcu ile öğle yemeğinde buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Müezzinoğlu'ndan sporculara destek

Bursa'ya kazandırılan en önemli yatırımlardan biri olan Atıcılar Sporcu Kamp ve Eğitim Merkezi'ni dün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ziyaret etti. Bakan Müezzinoğlu, olimpiyatlara hazırlanan 300 sporcu ve antrenör ile birlikte kamp eğitim merkezinin yemekhanesinde öğle yemeği yedi. Organizasyona AK Parti Bursa il Başkanı Cemalettin Torun, GHSiM Müdürü Süleyman Şahin, BASKF Başkanı Osman Kılıç ile çok sayıda davetli katıldı.

BAŞARI DİLEDİ

Organizasyonda konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, "Böyle pırıl pırıl sporcu gençlerle buluşmak beni her zaman mutlu ediyor. Bursa'ya çok güzel bir Sporcu Kamp ve Eğitim Merkezi yapılmış. Burada her türlü imkanlara sahipsiniz. Bu olanakların hakkını vererek çok sıkı çalışmanızı ve şanlı Türk bayrağımızı her türlü şampiyonalarda göklere çekmenizi bekliyorum"dedi. Etkinlik Bakan Müezzinoğlu'nun konuşmasının ardından basının çıkmasıyla soru cevap yapılarak tamamlandı. (Tolga ÖZTAŞ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.