Hava Durumu

Muhafız Hakan'a damga vuran sahne!

Netflix'in ilk Türk yapımı dizisi Muhafız Hakan'ın 4. bölümünde; Çağatay Ulusoy ve Ayça Ayşin Turan'ın coşkulu cinsel ilişki sahnesi tüm izleyicileri şaşırttı.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2018 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2018 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Muhafız Hakan'a damga vuran sahne!

ZIT KUTUPLAR BİRBİRİNİ ÇEKTİ

Kapalıçarşı'da çalışan sıradan bir çocuktu Hakan. Tek hayali Faysal Holding'de işe girmek. Okul deneyimi, dili olmadığı için Faysal Holding'in genel koordinatörü mükemmeliyetçi, işine aşık soğuk bir kadın olan Leyla tarafından eleniyor. İş görüşmesinden çıkarken bir çocuğun hayatını kurtarıyor ve iş adamı Faysal Erdem bunu görüp güvenlik ekibine katmak istiyor.

Hakan aynı gün tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul'u korumak zorunda olduğunu öğreniyor ve bütün dünyası altüst oluyor. Leyla, günlerce Hakan'ın peşinde koşup işe girmeye ikna etmeye çalışıyor. Sonunda Hakan, Faysal Holding'de işe başlıyor. Zıt kutuplar birbirini öyle bir çekiyor ki. Kendilerini yatakta buluyorlar.

Bu sahneler izleyiciyi epey şaşırtıyor. Çünkü yayın kuralları gereği böyle sahneler televizyonda artık yumuşatılarak, kısa kesilerek veriliyor.

ÇAĞATAY ULUSOY: GAYET RAHATTIK

Dizinin yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy ise geçtiğimiz günlerde verdiği bir ropörtajda sevişme sahneleri hakkında samimi açıklamalarda bulunmuştu. Ulusoy, Ayça Ayşin Turan'la olan sevişme sahnesi hakkında "Zorlandınız mı?" sorusuna "Yooo gayet rahattık. Ayça da işinde çok profesyonel. İşimizi yaptık" ifadesiyle yanıt vermişti.

AYÇA AYŞİN TURAN: PROFESYONEL İNSANLARIZ

Ayça Ayşin ise bu tarz sahnelerin kendisini zorlayıp zorlamadığına dair bir soruya "Biz profesyonel insanlarız işimizi yaptı" diyerek dizide hiç zorlanmadığını dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.