Hava Durumu

Muhalefet partileri Yıldız Tilbe'nin peşinde!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Milletimiz tamam derse çekiliriz" çıkışı sonrası başlatılan akımın ardından muhalefet partileri Yıldız Tilbe'nin şarkısının peşine düştü.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2018 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2018 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Muhalefet partileri Yıldız Tilbe'nin peşinde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz" sözlerinin ardından başlayan 'T A M A M' furyası devam ediyor. Muhalefetin seçim kampanyası için Yıldız Tilbe'nin şarkısının peşine düştü.

SOSYAL MEDYA YIKILIYOR

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısında söylediği sözlerinin ardından başlayan 'T A M A M' akımına muhalefet liderleri de sosyal medyadan paylaştığı mesajlarla katıldı.

SEÇİM ŞARKISININ TEMASI 'TAMAM' OLACAK

Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce, Meral Akşener, Selahattin Demirtaş ve Temel Karamollaoğlu'nun bu şekilde paylaştığı mesajların ardından adaylar 'T A M A M' temalı şarkıları seçim şarkısı yapmak için harekete geçti.

YILDIZ TİLBE'NİN ŞARKISINI İSTİYORLAR

Yıldız Tilbe'nin 'Kandıramazsın Beni' isimli şarkısı için muhalefet partilerinin yarış halinde olduğu ortaya çıktı. Şarkının nakarat kısmında "Kandıramazsın beni, susturamazsın beni, durduramazsın beni/ Ben kötüyüm sen iyi mi?/ 1, 2, 3, 4 tamam/ Daha da katlanamam" ifadeleri yer alıyor. Söz müziği Yıldız Tilbe'ye ait olan şarkıyı Gülben Ergen seslendirmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.