Hava Durumu

Muharrem İnce'den kurultay için imza açıklaması

Muharrem İnce, kurultay için toplanan imzalarla ilgili, "Olağanüstü Kurultay için imza toplayan arkadaşlarımızın imzaları teslim etmek için 6 Ağustos 2018'e kadar hakları vardır. Ancak imzaları 2 Ağustos 2018 Perşembe günü Genel Merkezimize teslim edeceklerini açıkladılar." ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2018 20:31
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2018 20:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Muharrem İnce'den kurultay için imza açıklaması

Muharrem İnce, kurultay için toplanan imzalarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İnce, "Olağanüstü Kurultay için imza toplayan arkadaşlarımızın imzaları teslim etmek için 6 Ağustos 2018'e kadar hakları vardır. Ancak imzaları 2 Ağustos 2018 Perşembe günü Genel Merkezimize teslim edeceklerini açıkladılar. Bunun haricindeki haber ve yorumlara itibar etmeyiniz." dedi.

"İMZALARI PERŞEMBE GÜNÜ GENEL MERKEZİMİZE TESLİM EDECEĞİZ"

CHP PM Üyesi Gaye Usluer sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Bugün saat 17.30'da imza verme işlemi sona ermiştir. Noter Tasdikli yeterli sayıda imzayı birleştirerek Perşembe günü Genel Merkezimize teslim edeceğiz. Değişim ve Umut Kurultayı'na destek veren tüm Delegelerimize yürekten teşekkür ederiz." dedi.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ise, "Bugün saat 17.30'da imza verme işlemi sona ermiştir. Noter Tasdikli yeterli sayıda imzayı birleştirerek Perşembe günü Genel Merkezimize teslim edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"BİN 250 DELEGE İMZA VERMEZSE KENARA ÇEKİLİRİM"

Muharrem İnce dün katıldığı canlı yayında bugünü işaret ederek, "Bin 250 delege imza vermezse kenara çekilirim" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.