Hava Durumu

Muharrem İnce "Koltuk derdinde değilim"

Muharrem İnce Muharrem İnce gazetecilere açıklamalarda bulundu. İnce; "Notere taahhüt verdim. Bir an önce olağanüstü kurultaya gitmenin doğru olacağını düşünüyorum. Ben imzaların sorumlusu değilim. PM üyemize ve vekillerimize sorun" dedi.bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2018 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2018 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Muharrem İnce "Koltuk derdinde değilim"

Muharrem İnce son günlerde yaşanan CHP'de olağanüstü kurultay tartışmalarına ilişkin açıklama yaptı.

İnce şunları söyledi:

51 gün yeterli bir süre değil. Daha uzun bir sürede yapmak lazım, örgütü hazırlamak lazım. Kendinin hazırlanması lazım insanın. Ve önümüzdeki dönemde genel başkan olursam üyelerin önüne sandık koyacağımı, STK'ların oy kullanacağını, baroların, odaların, başka siyasi partilerin üyelerinin oy kullanacağı bir ön seçimle cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi; burada kendim de aday adayı olacağım.

Ama seçimi kazanmazsam partiyi hemen olağanüstü kurultaya götüreceğimi taahhüt ettim. Yani koltuk derdinde değilim, Türkiye derdindeyim. "Seçime 50 gün kalınca gel adayımız ol" deyince olmuyor bu.

Sayın genel başkanımıza da bu cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olmadı. Önümüzdeki 5 yıl sonra seçimde aday olmayacağı de kesin gibi. Olsaydı şimdi olurdu. O zaman bir an önce olağanüstü kurultaya gitmenin doğru olduğunu düşünüyorum. Derdimiz koltuk değil, derdimiz çocuklarımız, geleceğimiz, derdimiz memleket. Bunu taahhüt ettim.

Ben imzaların sorumlusu değil. PM üyemize ve vekillerimize sorun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.