Hava Durumu

Muharrem İnce tuttuğu takımı açıkladı

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, canlı yayında tutuğu takımı açıkladı. Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Muharrem İnce, aynı zamanda kongre üyesi olduğunu ancak dün gerçekleşen seçimde oy kullanmadığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2018 22:30
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2018 22:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Muharrem İnce tuttuğu takımı açıkladı

CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Star TV'de Nazlı Çelik'in konuğu oldu. Seçim öncesi açıklamalarda bulunan Muharrem İnce, konu futbola ve önceki gün Fenerbahçe Kongresi'ne gelince çarpıcı ifadeler kullandı.

Futbolla arasının çok iyi olmadığını ve genellikle maçları izlemek için fırsat bulamadığını söyleyen Muharrem İnce, Fenerbahçe'de başkanlığa seçilen Ali Koç'u arayıp, kutladığını dile getirdi.

Fenerbahçe kongre üyesi olduğunu söyleyen Muharrem İnce, "Sayın Ali Koç'u aradım ve kutladım. Bazen böyle olur. Sizin başarılı, başarısız olmanız da önemli değildir. Değişim rüzgarı geldiği zaman önünde duramazsınız. Ben Fenerbahçeliyim. Kongre delegeseyim ama oy kullanmya gitmedim. Sosyal medyada da görüyorsunuz. Ali Koç geldi, Muharrem İnce de gelir diye bir benzetme yapıyorlar. Bence doğru da yapıyorlar" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.