Hava Durumu

Muhtarlara 300 lira promosyon ödenecek

Gaziantep'te imzalanan protokolle şehirdeki 785 muhtara 300 TL promosyon ödemesi yapılacak. İmza törenin sonunda konuşan Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz, Türk bayrağı açarak herkesin ayakta alkışlamasını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Muhtarlara 300 lira promosyon ödenecek
Bu yıl arttırılan asgari ücret rakamları ile bin 300 TL maaş almaya başlayan muhtarlar,Türkiye Muhtarlar Federasyonu (TMF) ile Halk Bankası arasında imzalanan maaş protokolü çerçevesinde, Temmuz ayında 300 TL promosyon da alacak.

Gaziantep'teki 785 muhtarı kapsayan protokolün imza töreni Şahinbey Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Protokolün ardından konuşma yapan TMF Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz, muhtarların zorluklar içerisinde görevlerini yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, muhtarların daha iyi koşullarda yaşaması için mücadele ettiklerini kaydetti.

300'ER LİRA PROMOSYON ÖDEMESİ

Önümüzdeki aylarda Türkiye genelindeki 50 bin 27 muhtarın da aynı kapsama alınması için mücadele ettiklerini anlatan Titiz, protokol için Gaziantep Valisi AliYerlikaya'nın desteğini aldıktan sonra Halk Bankası ile temasa geçtiklerini anlattı. Titizlikle yürütülen görüşmeler sonunda seçime kadar olan yaklaşık 2.5 yıllık süreçte muhtarlara 300'er lira maaş promosyonu verilmesinin kararlaştırıldığını vurgulayan Titiz, protokol kapsamında muhtarların, rahat kredi çekebileceğini kart aidatı ve EFT gideri ödemeyeceğini de sözlerine ekledi.

HEDEF TÜM MUHTARLARI KAPSAMASI

Titiz, "Gaziantepli 785 muhtarımız için imzaladığımız protokolü, yurt sathındaki 50 bin 27 muhtara ulaştırmayı hedefliyoruz. İnşallah en kısa sürede ülkemizin dört yanındaki muhtarlarımıza bu kolaylıkları sağlayacağız" diye konuştu.

Konuşmasının son bölümünde ise yanında poşet içerisinden çıkardığı Türk bayrağını açan Titiz, Gaziantep'te şehit cenazesinin bulunduğunu hatırlatarak, tüm muhtar ofislerinde Türk bayrağı dalgalanması için çalışma yürüttüklerini kaydetti.

Türk bayrağının ayakta alkışlanmasını isteyen Titiz, "Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerindeki muhtar bürolarının önünde dalgalandığı gibi Gaziantep'in tüm ilçelerinde ve Türkiye genelindeki muhtar bürolarının önünde de Türk Bayrağı dalgalanmasını istiyoruz. Bu konuda çalışma yürütüyoruz. Bu bayrak bizim her şeyimiz. Ayakta alkışlayın" diye konuştu.  Titiz'in çağrısı üzerine protokole katılan muhtarlar ayağa kalkarak, alkış tuttu.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.