Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhteşem başlangıç

TOFAŞ, Tahincioğlu Basketbol Ligi play off'larına Eskişehir Basketbol karşısında aldığı galibiyetle başladı ve 2 galibiyet alan takımın üst tura çıkacağı seride avantaj elde etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2018 08:01
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2018 08:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Muhteşem başlangıç

HIZLI BAŞLADI
Tahincioğlu Basketbol Ligi'ni ikinci sırada tamamlayarak ev sahibi avantajı elde eden TOFAŞ play off'lara da mükemmel bir başlangıç yaptı. Evinde Eskişehir Basketbol'u ağırlayan Mavi Yeşilliler parkeden 85-58 galibiyetle ayrıldı ve seride 1-0 öne geçti. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'-nda oynanan karşılaşmaya fırtına gibi başlayan ev sahibi ekip ilk çeyreği 30-17 önde kapattı. İkinci periyotta da baskılı oyununu sürdüren Bursa ekibi soyunma odasına 51-33 üstün giren taraf oldu.

RAHAT KAZANDI
İkinci yarıda da baskılı oyununu sürdüren Orhun Ene'nin öğrencileri farkı 30 sayıya kadar çıkarmayı başardı. Bursa temsilcisi 3. periyodun son bölümlerinde Raymar Morgan'ın üstün performansıyla son çeyreğe 72-46 önde girdi. Son çeyrekte oyun kontrolünü tamamen ele alan Yeşil Beyazlılar farkı korumayı başardı ve parkeden 85-58 galibiyetle ayrıldı. TOFAŞ, 2 maç kazanan takımın yarı finale çıkacağı seride 1-0 öne geçti. İkinci maç yarın saat 18.15'te Anadolu Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.