Hava Durumu

Muhteşem Timsah

Bursaspor Durmazlar, Türkiye Basketbol Ligi ikinci yarı ikinci maçında evinde karşılaştığı Yalova Group Belediye'yi 99-98 geçerek yenilmezlik serisini 9 maça çıkarmayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2018 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2018 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Muhteşem Timsah

HABER I Özgün DOĞAN I

TARAFTARDAN TAM DESTEK

Türkiye Basketbol Ligi 21. hafta mücadelesinde Bursaspor Durmazlar evinde karşı karşıya geldiği Yalova Group Belediye'yi 99-98 geçerek çıkışını sürdürdü. Üst üste 9. maçını da kazanan Bursa ekibi büyük çekişmeye sahne olan maçı 1 sayı farkla kazanmasını bildi. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya taraftarının da desteğiyle etkili başlayan Potanın Timsahları ilk çeyreği 24-21 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de agresif savunmasıyla rakibine kolay sayı şansı tanımayan Yeşil Beyazlılar soyunma odasına 50-45 önde girdi.

1 SAYI FARKLA KAZANDI

İkinci yarıya da istediği gibi başlayan Bursa temsilcisi dış atışlardan bulduğu sayılarla farkı 8 sayıya kadar çıkardı ve final periyoduna 75-67 önde girdi. Son çeyrekte büyük çekişme yaşanırken konuk ekip üst üste bulduğu sayılarla farkı kapatmayı başardı. Çeyreğin son bölümleri nefesleri keserken Yeşil Beyazlılar maçı 1 sayı farkla 99-98 kazanmasını bildi. Bu skorla Lig'de 16. galibiyetini alan Bursaspor Durmazlar galibiyet serisini 9 maça çıkarırken, Türkiye Basketbol Ligi'nin 22. haftasında OGM Ormanspor'a konuk olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.