Hava Durumu

Murat Boz'a geri dön dedi

Murat Boz’un 8 yıl aşk yaşadıktan sonra Temmuz ayında ayrıldığı Eliz Sakuçoğlu’nun pop yıldızını unutamadığı, ortak dostları aracılığıyla birçok kez mesaj ilettiği biliniyordu.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2015 08:55
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2015 08:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Murat Boz'a geri dön dedi
Murat Boz’un eski sevgilisine dönmek istediği ancak ihanete uğradığına inandığı için kendisini zor tuttuğu da konuşuluyordu. Zira dedikodu şuydu; Eliz, Murat’ı oyuncu Engin Öztürk ile aldattı! Ayrıldıktan sonra Murat Boz’un adı Senem Sensilay işe aşk dedikodusuna karıştı. Ama ‘İş arkadaşıyız’ dedi.

İNSTAGRAM'DAN İTİRAF ETTİ

Eliz Sakuçoğlu’nun ise 8 ay içinde Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve futbolcu Gökhan Töre ile anıldı. Hiçbirine ses çıkarmadı. Dün instagram’da unutamadığı sevgilisi Murat Boz’a seslendi. Yaşadıkları 8 yılı unutamadığını, geri dönmek istediğini itiraf etti.

Gün gibi doğdun hayatıma, ışığım oldun, gitmek istediğim yol oldun. Geçmişi seninle şifalandırdım, sen geleceğim oldun, tüm hedeflerimin adını sen koydum.Sen bunlardan henüz habersizsin, ama 'o gün' geldiğinde senden aldığım güçle yarattığım bu dünyanın başkahramanı olduğunu sende anlayacaksın. Herkesin bir ruh eşi var bu dünyada... Onunla buluşmanız sancılı oluyor, hayatınıza bir önce ve sonra koyuyor, o güne dek doğru olduğunu sandıklarınızı sorguluyor sizi kendinizle yüzleştiriyor, sınırlarınızı zorluyor, sabretmeyi öğretiyor. 1 saniyede tüm gerçeklerinizi yerle bir ediyor ve tüm hayatınızı değiştiriyor. Aranızdaki o güçlü çekime ne siz ne de başkaları engel olamıyor, o bağ bir kez kuruldu mu siz isteseniz de istemeseniz de yerine başka bir şey koyamıyorsunuz.O kişiyi bulduğunuzda ne pahasına olursa olsun onun için savaşın ve hayatı onunla akışına bırakın zaman belirlesin kaderinizi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.