Hava Durumu

Mustafa Bozbey'den İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanlığı'na ziyaret

CHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Mudanya'daki temaslarında İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Bozbey burada partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2019 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2019 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Bozbey'den İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanlığı'na ziyaret

Ziyarette İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır, Mudanya İlçe Başkanı Osman Özbay ve İYİ Parti ilçe örgütüyle görüşen Mustafa Bozbey, her iki partinin birlikteliğinin önemine vurgu yaptı. Bozbey, "Bir yolculuğa çıktık. Birbirimizle kucaklaşacağız, alanda hep birlikte olacağız. Biz bir güç olduk. Türkiye ve Bursa adına en güzel hizmetleri yapacağız. Çok iyiyiz, daha da iyi olacağız" dedi.

Bursa'nın eski halinden eser kalmadığını belirten İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır da, "Yeşil Bursa kaybolmuş, huzursuz, mutsuz, durağan ve havası kirli bir kent haline dönüşmüştür. İnsana dokunan, sevgi ve hoşgörünün hakim olduğu bir belediyecilik anlayışıyla görevini sürdüren Mustafa Bozbey, Bursamızın yeşilini geri getirmek için Bursa'yı yönetmeye talip oldu. CHP ve İYİ Parti arasında yapılan güç birliği çerçevesinde Bursa'da bizim Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Bozbey'dir. Her iki başkanıma da beraber yürüyeceğimiz bu siyasi yolculukta sonuna kadar yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum. Göreve geldiklerinde hizmetlerinin takipçisi olacağız. Doğrularını desteklediğimiz gibi, yanlışlarını da milletimiz adına gereken eleştirileri yapacağız" diye konuştu.

İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Osman Özbay da, "Ben ve yönetimim sonuna kadar sizlerleyiz" diyerek desteğini dile getirdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Alevi Kültür Dernekleri Mudanya Şubesi, Lozan Mübadilleri Vakfı Mudanya Temsilciliği ile Mudanya Ziraat Odası'nı da ziyaretlerde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.