Hava Durumu

Mustafa Ceceli Bursa'ya geliyor

Ustaları Ramazan ayında Bursa’da ağırlayan ‘Şehr-i Ramazan’ programı, sevilen sanatçı Mustafa Ceceli’yi, 24 Haziran Cuma günü hayranlarıyla bir araya getirecek.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Ceceli Bursa'ya geliyor
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Şehr-i Ramazan’ programına, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konuk olacak. Ceceli, en güzel eserleriyle sevenlerine keyifli bir akşam yaşatacak.

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür A.Ş. tarafından Merinos Park’ta düzenlenen ‘Şehr-i Ramazan’ etkinlikleri, ünlü isimleri Bursalılar ile buluşturmaya devam ediyor. Son yılların en başarılı seslerinden olan ve tüm Türkiye’nin gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, 24 Haziran Cuma akşamı Merinos Park’ta sevenleriyle buluşacak.

Teravih namazı sonrası sahneye çıkacak olan ünlü sanatçı, en güzel şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirecek. Programında ilahilere de yer verecek olan Ceceli için, Merinos Park’a kurulan ana sahnede hazırlıklar sürüyor. Geçtiğimiz yıllarda da Mustafa Ceceli’yi Bursa’da ağırladıklarını belirten Kültür A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Bakan, bu sene de sevilen sanatçıyı Şehr-i Ramazan etkinliklerinde konuk ettiklerini söyledi. Tüm vatandaşları konsere davet eden Bakan, Ramazan ayının manevi atmosferini doyasıya yaşatan programa ilgi gösteren Bursalılara teşekkür etti.

‘Şehr-i Ramazan’ programı, Türkiye’nin en ünlü imam hatipleri ve müezzinlerinin kıldırdığı teravih namazlarının yanı sıra tiyatrocu Hüseyin Goncagül ve ekibinin orta oyunları ile renkleniyor. Bu yıl alana ilk kez kurulan Çocuk Çadırı’ndaki gölge oyunları ve bilimsel atölye çalışmaları da ilgiyle takip ediliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.