Hava Durumu

Mustafa Ceceli'den bebek açıklaması

Mustafa Ceceli'nin eşi Selin İmer'in hamile olduğu iddiaları üzerine Ceceli'den konuyla ilgili açıklama geldi

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2017 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2017 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Ceceli'den bebek açıklaması

Mustafa Ceceli ile kısa bir süre önce evlilik yapan Selin İmer'in Filipinli bir dadıyla anlaşma yapması üzerine 'Ceceli ailesine bebek geliyor' iddiaları konuşulmuştu.

Özel bir hastanede kontrole giden Selin İmer'in 4 haftalık hamile olduğu iddia edildi. Akşam gazetesinde yer alan habere göre; İmer, Ceceli'ye Beykoz'daki evlerinde özel olarak hazırlattığı baş başa romantik akşam yemeğinde müjdeli haberi verdi. İkinci kez baba olacağını öğrenen Ceceli'nin mutlu haber karşısında mutluluktan ayakları yerden kesildi.

Selin İmer doğacak bebeklerinin bakıcısını da şimdiden buldu. Filipinli bir bakıcıyla anlaşan İmer, ayda 5 bin TL ödeyecek.Ünlü şarkıcı çıkan haberler üzerine sosyal medya hesabından, "Değerli arkadaşlar. Eşim ve ben şu anda çocuk düşünmüyoruz. Medyada çıkan bu ve benzeri tüm haberler, içinde geçen her cümlesiyle asılsızdır." açıklamasını yaptı.

Ceceli 9 yıllık eşi oğlunun annesi Sinem Gedik'ten boşandıktan kısa bir süre sonra Selin İmer'le aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Ünlü şarkıcı boşandıktan 45 gün sonra temmuz ayında Selin İmer'le sade bir törenle hayatını birleştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.