Hava Durumu

Mustafa Ceceli eşinden boşandı! Esmer güzelle yakalanmıştı

Mustafa Ceceli, eşi Sinem Ceceli ile boşandı. İkilinin bu ani kararı "Şarkıcının geçtiğimiz aylarda esmer bir güzelle yakalanmasından dolayı mı ayrıldılar "sorusunu akıllara getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2017 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2017 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Ceceli eşinden boşandı! Esmer güzelle yakalanmıştı

Mustafa Ceceli'nin Sinem Ceceli ile olan 9 yıllık evliliği dün sona erdi. Ünlü şarkıcı boşanma haberini Twitter'dan duyurdu. İkilinin ayrılma nedeni olarak, Mustafa Ceceli'nin Zincirlikuyu'da gece esmer bir güzelle yakalanmasından sonra olduğu iddia edildi.

ESMER GÜZEL Mİ EVLİLİĞİN BİTMESİNE NEDEN OLDU?

Geçtiğimiz aylarda polis çevirmesine takılan Mustafa Ceceli, yanında esmer güzelle gazetecilere yakalanmamak için önce kaçmaya çalışmıştı. Yakalanınca gazetecilere, yanımdaki hanımefendiye şarkı dinliyorum demişti. Bu olaydan sonra Ceceli ve eşinin evlilikleri çatırdamaya başlamıştı.

MUSTAFA CECELİ 9 YILLIK EVLİLİĞİ BİTİRDİ

Mustafa Ceceli, 1 Kasım 2008 tarihinde Sinem Ceceli ile evlenmişti. Çift dün İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde gizli olarak görülen davanın ardından boşandı. Mustafa ve Sinem Ceceli'nin 2011 yılında dünyaya gelen Arın adında bir de oğlu bulunuyor. 37 yaşındaki şarkıcı en son "Zincirimi Kırdı Aşk" isminde bir albüm yapmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.