Hava Durumu

Mustafa Ceceli hayranlarıyla buluştu

2013 Akdeniz Oyunları etkinlikleri kapsamında Mersin’de sahne alan ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Mersinli hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2012 23:46
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2012 23:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Ceceli hayranlarıyla buluştu

Şehitler dolayısıyla 20 Haziran 2012’deki konseri iptal edilen Mustafa Ceceli, bu akşam Mersinli sevenleriyle buluştu. Mersin Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen konseri yaklaşık 4 bin kişi izledi. Konsere ‘Es’ şarkısı ile başlayan Mustafa Ceceli, gece boyunca ‘Karanfil’, ‘Hastalıkta Sağlıkta’, ‘Yağmur Ağlıyor’, ‘Sensiz Olmaz Ki’, ‘Tenlerin Seçimi’, ‘Bekle’, ‘Dön’, ‘Unutamam’ şarkılarını seslendirdi.

Konseri izleyen yaklaşık 4 bin kişi de, Mustafa Ceceli’ye sık sık şarkılarında eşlik etti. Ayrıca konsere katılan binlerce kişi telefon ve fotoğraf makineleriyle konser anını ölümsüzleştirdi. Yaklaşık 2,5 saat süren konser sonunda konuşan Mustafa Ceceli, organizasyonu yapan herkese teşekkür etti. Akdeniz Oyunları etkinlikleri kapsamında bu konseri verdiğini söyleyen Ceceli, “243 gün sonra Mersin 2013 Akdeniz Oyunlarına ev sahipliği yapacak. Bu vesileyle sizlerin huzurundayız. Geri saymaya başlıyoruz arkadaşlar. 24 ülke, 32 branşta yarışmalar olacak. Yani buna 32 madalya diyelim. Bronz, gümüş, altın fark etmez 32 madalya diyelim ama bu madalyaları almak için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Akdeniz Oyunları için gönüllü arkadaşları da kutluyorum. Şimdiden ülkemize de başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.