Hava Durumu

Mustafa Cengiz: Galatasaray başkanı tehdit edilemez

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Genel kurulda hiçbir Galatasaray başkanı tehdit edilemez." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2019 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2019 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Cengiz: Galatasaray başkanı tehdit edilemez

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Faruk Süren için kullandığı ifadelere açıklık getirdi. Galatasaray resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

"1 Mayıs 2019 tarihinde Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde spor müdürleriyle yapılan yemekli sohbet toplantısında kullandığım bir kısım ifadelerin bazı medya organları tarafından yanlış değerlendirildiği görülmüştür. Basın açıklamasından ziyade, samimi dost sohbeti ortamında gerçekleşen bu yemek esnasında camiamızın güncel konularından en önemlisi olan ibrasızlık konusu gündeme geldiği sırada kullandığım ifadeler kamuoyunda yanlış bir algı oluşmasına neden olmuştur.

"SEÇİME GİT, SENİ İBRA ETSİNLER"

Bu ifadeler, ibra oylaması yapıldığı sırada eski Başkanlarımızdan Faruk Süren'in Genel Kurul'la pazarlık yaparcasına ''Seçime git, seni ibra etsinler'' şeklindeki tehdidi karşısında gösterdiğim tepkiyi anlatmaya yöneliktir. Kaldı ki; Genel Kurulu da küçük düşüren bu teklife, hiçbir Galatasaray Başkanı'nın olumlu yanıt vermesi düşünülemez.

"CAMİAYI BİRLİK VE BERABERLİĞE DAVET EDİYORUM"

Sohbet esnasında kullandığım ifadeler, Başkanlık makamına yapılan bu saygısızlığı anlatmaya yöneliktir. Galatasaray'da görev yapmış tüm Başkanlarımıza minnet borçluyuz ancak bilinmelidir ki; Galatasaray Spor KulübüBaşkanı tehdit edilemez ve makamı asla pazarlık konusu yapılamaz. 22. Şampiyonluğa yürüdüğümüz bugünlerde gündemi bu tür konularla meşgul etmek yerine, tüm camiayı şampiyonluk yolunda birlik ve beraberliğe davet ediyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.