Hava Durumu

Mustafa Denizli'den Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalar

Mustafa Denizli, Bursaspor'un oynadığı iyi futbolun karşılığını alamadığını belirterek, "Bursaspor sezon başından beri iyi oynuyor. Şanssız sonuç aldılar. Herkesin puana ihtiyacı var. 90 dakika çetin bir maç geçeceğini düşünüyorum. Zorlu bir maç olacak." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2019 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2019 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Denizli'den Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalar

HABER I Süha GÜRSOY

Yarın Bursaspor'u konuk edecek Kasımpaşa'da teknik direktör Mustafa Denizli Bursa Hakimiyet'e kritik maç öncesi özel açıklamalarda bulundu. İki takım açısından hayli zorlu bir mücadelenin yaşanacağını söyleyen Denizli ligde bundan sonra oynanacak tüm maçların her sonuca gebe olduğunu söyledi. Bursaspor'un sezon başından bu yana oynadığı tüm maçları yakından takip ettiğinin altını çizen deneyimli teknik adam, "Bursaspor sezon başından beri iyi oynuyor. Şanssız sonuçlar aldığını biliyoruz. Oynadığı futbolun karşılığını tam olarak alamadılar." dedi.

Yeşil Beyazlı takımın Trabzonspor maçında da iyi bir futbol sergilediğini dile getiren Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Trabzonspor maçını izledim ve beğendim. Takım orada da iyi oynadı. Fakat bu sonuca yansımadı. Bütün takımların durumu ortada. Herkesin puana ihtiyacı var. 90 dakika çetin bir maç geçeceğini düşünüyorum. Zorlu bir maç olacak. Süper Lig'de artık her sahada, her maçta sürpriz sonuçlar çıkıyor. Her takım birbirini yenebilecek güçte. Bu maçta kazanacak tarafı şimdiden söylemek çok güç. Rakibimize de başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.