Hava Durumu

Mustafa Denizli istifa etti!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın teknik direktörü Mustafa Denizli, görevinden ayrıldığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2019 18:51
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2019 18:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Denizli istifa etti!

Teknik direktör Mustafa Denizli,kulüp yönetimine istifasını sundu. Deneyimli teknik adam kendi el yazısıyla kaleme aldığı istifa mektubunu Turgay Ciner ve ekibine takdim ettti.

Mustafa Denizli'nin istifa mektubu şöyle:

"Bu sezon görev yaptığım Kasımpaşaspor camiasında büyük hedefler koyduğumuz Süper Lig yarışında ikinci devre itibari ile düşündüklerimizi gerçekleştiremediğimiz bir noktadayız.

Bu durum başta şahsım olmak üzere takımımda ve yönetimimde olumsuz bir psikolojik ortamın oluşmasına sebebiyet vermiştir.

'İlk defa hedeften saptım'

Bütün kariyerim süresince, hep büyük düşünerek hedeflerimi gerçekleştirdim. Ve hayatımda ilk defa koyduğum hedefin, sonuç ile bağdaşmadığını büyük bir üzüntü ile tanıklık ediyorum.

Hiçbir başarı veya başarısızlık sana güvenen ve yol arkadaşın olan yönetim, taraftar, idari ve teknik yardımcılarının, tüm kulüp çalışanları ile kurduğum iyi ilişkilerimin zedelenmesine sebebiyet vermemeli.

Dolayısıyla bu iyi ilişkiler çerçevesinde görevimden bugün itibari ile ayrılıyorum.

Herkese teşekkür etti

Bu süreçte benimle birlikte yol arkadaşlığı yapan başta Sayın Başkanımız, yönetim kurulumuz, idari ve teknik kadrolarımız, taraftarımız, tüm kulüp çalışanlarımıza ve elbette futbolcularıma teşekkürlerimi sunuyorum."

Özdeş'in yerine gelmişti

Mustafa Denizli, sezon içerisinde Kemal Özdeş'ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturmuş ancak hedefler beklendiği gibi gitmemişti. Kasımpaşaspor son olarak geçtiğimiz hafta sonunda oynanan karşılaşmada Kayserispor'a 2-1'lik skorla mağlup olmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.