Hava Durumu

Mustafa Dündar'a bebek sürprizi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 'hizmet evinizde' projesi çerçevesinde eşiyle birlikte ev ziyaretleri yapıyor. Dündar, çat kapı girdiği evde, Samet-Gülşen Çalışkan çiftinin 3 günlük kızları Ela bebeğe altın hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2013 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2013 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Dündar'a bebek sürprizi

Ovaakça Mahallesi’nde Samet-Gülşen Çalışkan çiftinin kapısını çalan Başkan Mustafa Dündar, çiftin Ela ismini verdikleri 3 günlük bebekleri olduğunu görünce, bunun kendileri için çok hoş bir sürpriz olduğunu söyledi.

Eşi Sevginaz Dündar ve “hizmet evinizde” ekibinde görevli personelle birlikte Çalışkan çiftinin evine giren Başkan Dündar, Ela bebek ile birlikte fotoğraf çektirip, altın hediye etti. Başkan Mustafa Dündar’ı karşılarında gören Samet-Gülşen Çalışkan çifti de, başkanın sürpriz ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Bebeği rahatsız etmemek için ziyareti kısa tutan Başkan Dündar, Ela bebeğin ailesine mutluluklar dileyip evden ayrıldı.

‘Osmangazi’yi sokak sokak dolaşan Başkan Mustafa Dündar, ziyaret ettiği evlerde vatandaşlarla sohbet edip bir yandan sıkıntılarını dinliyor, bir yandan da hizmetler konusundaki düşüncelerini alıyor. Son derece sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen, karşılıklı çay ve kahvelerin içildiği sohbet sırasında, kendisine iletilen sıkıntıları ilgili birim amirlerine iletip anında çözüm getiren başkanın ziyaret ettiği evler, bir süre sonra başkanın geldiğini duyan komşuların da akınına uğruyor.

Dündar, Osmangazi’de görev geldikleri ilk günden itibaren vatandaşla iç içe olduklarına dikkat çekerek, “Yaşadığımız şehri, mahalleyi, sokağı, birlikte yönetelim istiyoruz. Hizmet evinizde projemiz de bunun için uygulamaya sokulmuş bir proje. Görevli arkadaşlarımız Osmangazi’yi mahalle mahalle değil, sokak sokak, ev ev dolaşarak, halkımızla doğrudan iletişim kuruyor, onların şikayetlerini dinliyor, meselelerin çözülmesi için ilgili birimlerle irtibat kuruyorlar. Ben de kendilerini zaman zaman eşlik ediyorum. Bu ziyaretlerimizde insanların memnuniyetini görünce iyi ki böyle bir projeyi başlatmışız diyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.