Hava Durumu

Mustafa Dündar AK gençlerle buluştu

AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Peksert ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2015 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2015 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Dündar AK gençlerle buluştu
Geçen ay yapılan kongrede Osmangazi İlçe Gençlik Kolları başkanlığına seçilen Semih Peksert ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bugün burada bulunan genç arkadaşlarımız için bu yeni bir süreç, yeni bir heyecan. Bu hareketin kurucusu ve lideri olan Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan da sizlerin bu gün içinde yer aldığınız teşkilatlarda siyasete başladı. Ben inanıyorum ki, son derece dinamik bir yapıya sahip olan AK Parti’de geleceğin yöneticileri sizler olacaksınız” dedi.

Başkan Dündar, kurulduğu günden itibaren ülkede, başta siyasi ve ekonomik olmak üzere hayatın her alanında çok başarılı çalışmalara imza atan AK Parti iktidarı döneminde, yerel yönetim olarak kendilerinin de önemli çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Osmangazi Gençlik Kolları Başkanı Semih Peksert de, görevi kısa bir süre önce devraldıklarını, zaman kaybetmeden AK Parti'ye yakışır bir gençlik kolları olmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.