Hava Durumu

Mustafa Er hata istemiyor

Futbolcularıyla antrenman öncesi konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, "Konyaspor maçına kadar çok iyi çalışalım. Sizlerden galibiyet bekliyorum" derken çalışma sırasında da sık sık oyunu durdurarak önemli uyarılarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2018 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2018 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Er hata istemiyor

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

SIKI ÇALIŞACAKLAR

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında pazartesi günü sahasında Atiker Konyaspor ile oldukça kritik bir maça çıkacak Bursaspor'da dün Mustafa Er rüzgarı esti. Yeşil Beyazlıların genç antrenörü ilk olarak antrenman öncesi oyuncularıyla kısa süreli toplantı gerçekleştirdi. Er, "Arkadaşlar önümüzde Konyaspor ile oldukça önemli bir maçımız var. Bu maça kadar çok iyi konsantre olmanızı ve sıkı bir şekilde çalışmanızı bekliyorum. Bu maça kadar biraz daha sıkı çalışacağız. Hepinizin buna uyum sağlayacağını düşünüyorum. İnşallah pazartesi akşamı da güzel bir oyunla rakibimizi yenerek stada gelen taraftarlarımızı mutlu bir şekilde evlerine göndeririz" diye konuştu.

KEYİF ALMAYA BAKIN

Sık sık çalışmayı yarıda kesen Mustafa Er oyuncularına uyarılarda bulundu. Genç çalıştırıcı futbolcularına özellikle top kendilerine geldiğinde çok hareketli olmalarını söylerken, "Oynadığınız oyundan ve yaptığınız antrenmandan keyif alın. Hareketli olun. Çevre kontrolünüz iyi olsun. Özellikle size top geldiğinde mutlaka gözleriniz arkadaşlarınızda olsun. Sizden devamlı baskı istiyorum. Hızlı olmanız gerekiyor. Tempolu oynamaya devam edin. Bu size saha içinde kazandıracak. Birbirinizin açığını kapatın. Son hamleleri her zaman doğru yapmaya çalışın. Size güveniyorum. Kaliteniz bunları çok kolay yapmanıza yardım edecektir" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.