Hava Durumu

Mustafa Er "Her şey güzel olacak"

Mustafa Er, "Bu sezonu bir şekilde bitirdik. Sıkıntılı süreci iyi atlattık. Gençlerbirliği maçında Bursaspor'un geleceği olan oyunculara şans verdik. Ben inanıyorum ki ileride her şey daha güzel olacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2018 07:48
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2018 07:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Er "Her şey güzel olacak"

HABER I Özgün DOĞAN I

"ÇARE MUTLAKA ALTYAPI"

Bursaspor'un 2017-2018 sezonunun son maçında deplasmanda daha önce küme düşmesi kesinleşen Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup olmasının ardından Yeşil Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Mustafa Er açıklamalarda bulundu. Sezon geneline baktıklarında sıkıntılı süreci iyi atlattıklarını söyleyen 38 yaşındaki çalıştırıcı, " Hayırlısıyla sezon bitti. Sıkıntılı bir süreçten geçtik son haftalarda. Fenerbahçe maçı çok iyiydi. Trabzonspor maçı bize hiç yakışmadı. Böyle mağlup olmaya hakkımız yok. Gençlerbirliği karşılaşmasına baktığımız zaman ilkyarı çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Oyunun kontrolü bizdeydi ama duran toptan yediğimiz basit bir golle devreye 1-0 mağlup girdik. Özellikle genç oyuncularımıza şans vermeye çalıştık. Onlar bizim geleceğimiz. Bursaspor'un altyapısı her zaman çok güçlüdür. Çok iyi ve çok yetenekli arkadaşlarımız var. İnşallah önümüzdeki sezon Bursaspor için her şey çok daha güzel olacak" diye konuştu.

"BATALLA ÖZEL BİR İNSAN"

Yeşil Beyazlı forma altında Gençlerbirliği karşısında son maçına çıkan Bursaspor efsanesi Pablo Martin Batalla ile ilgili de konuşan Mustafa Er, "Batalla için ne söylesek az. Bugün buraya gelip oynaması bile ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu gösteriyor. Bursaspor ile çok büyük başarılara imza attı. Benim 1.5 yıllık görev sürem boyunca da inanılmaz katkı sağladı. İnanılmaz yardımcı oldu. Geçen seneki Trabzonspor maçı olsun, bu süreç olsun. Çok fedakarlık yaptı. Saha içerisindeki hocamız oydu zaten bizim. Bütün sorumluluğu aldı. Kesinlikle Batalla'dan faydalanması lazım" dedi. A Milli Takım kadrosuna davet edilen Ertuğrul Ersoy hakkında da yorumda bulunan genç teknik adam, "Ertuğrul'un müthiş bir potansiyeli var. Kendisini geliştirebilirse onun Avrupa'da oynayabileceğini düşünüyorum. Bu süreçte de iyi performans sergiledi. Milli takımı hak etti. Kendisini tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.