Hava Durumu

Mustafa Er: Mücadelemiz yeniden başlıyor

Bursaspor'un yeni teknik patronu Mustafa Er göreve gelir gelmez takımın tecrübeli isimleriyle ayrı ayrı görüştü. Genç teknik adama en büyük destek takım kaptanından geldi. Batalla, Mustafa Er'e, "Ben elimden gelen yardımı yapacağım. Mücadelemiz seninle birlikte yeniden başlıyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2018 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2018 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Er: Mücadelemiz yeniden başlıyor

HABER I Samet ZİNCİRLİOĞULLARI I

İLK GÖRÜŞME KAPTANLA

Bursaspor'da Paul Le Guen'le yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Mustafa Er geçen yılki Trabzonspor maçı öncesindeki gibi zorlu bir tabloyla karşı karşıya kaldı. Ancak takımın tecrübeli isimleri bu konuda ilk günden itibaren genç teknik adamın yanında olacaklarının sinyalini verdi. Kalan 6 maçta kaptan Pablo Martin Batalla'yı gayri resmi yardımcısı olarak düşünen Mustafa Er ilk olarak Arjantinli futbolcuyla özel bir görüşme gerçekleştirdi. Mustafa Er'in takım kaptanıya yaptığı çok kritik özel görüşmenin detaylarına ise Bursa Hakimiyet ulaştı.

JİRES, 'YANINDAYIZ' DEDİ

İkili arasındaki mini zirvede Pablo Martin Batalla'nın genç teknik patron Mustafa Er'e "Artık tüm yaşadıklarımız geçmişte kaldı. Geçen yıl da zor bir sınav verdik, bu yıl da veriyoruz. Ben elimden gelen yardımı yapacağım. Ama şunu söyleyeyim, bizim açımızdan mücadelemiz seninle birlikte yeniden başlıyor" dedi. Mustafa Er Arjantinli futbolcudan gelen bu destekle memnun olurken, Harun Tekin de genç çalıştırıcının işini kolaylaştırmak adına zorlukları aşma sözü verdi. Mustafa Er yabancılar adına da Jires Kembo'yla görüştü ve aynı destek sözünü ondan da aldı.

Daha önce de konuşmuştu

n Pablo Martin Batalla geçen sezon Trabzonspor'la oynanan ve ligde kalınan maçın ardından da Mustafa Er'le ilgili övgü dolu sözler sarf etmişti. Arjantinli krampon Mustafa Er için, "Mustafa hocanın hakkını ödeyemeyiz. Hafta boyunca bizi ayakta tuttu. Doğru olan ne varsa onu yaptı. En önemli olanı da bizi yalnız bırakmadı. Bizi bırakanlar olmuştu. Bu çok büyük bir profesyonellik örneğidir ama yürek gereken bir işti" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.