Hava Durumu

Mustafa Er : Tek düşüncemiz galibiyet

Karabükspor maçı öncesi kameraların karşısına geçen Timsah'ın genç antrenörü, "Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. Tek düşüncemiz galibiyet ile dönmek. Oyuncularımızın sahada gerekeni yapacaklarını biliyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2018 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2018 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Er : Tek düşüncemiz galibiyet

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

HAZIRLIKLAR İYİ GİDİYOR
Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Bursaspor'da teknik direktör Mustafa Er takımına güvendiğini söyledi. Dün sabah saatlerinde haftalık basın toplantısını gerçekleştiren Er, "Karabükspor maçı hazırlıkları gayet iyi gidiyor. Tek amacımız oradan galibiyet ile dönmek. Göztepe maçında iyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum. Her geçen hafta gelişmemiz gerekiyor. Takımı daha fazla öne çıkararak, hücum organizasyonları geliştirerek, kazanma odaklı bir takım oluşturacağımızı söylemiştik. Göztepe maçında bana göre bunun sinyalle- rini verdik" şeklinde konuştu.

BU MAÇI KAZANACAĞIZ
Karabükspor karşısında futbolcularının gerekeni yapacağını dile getiren Mustafa Er, "Ben çok rahatım. Ben bunun sözünü veriyorum. Oyuncularımız sahada gerekeni yapacak. Bazı şeyler kolay değil. Daha savunma odaklı, daha kontratak odaklı oyun oynuyorduk. Şimdi daha hücum formatlı oyun oynamak istiyoruz. Biz büyük bir takımız. Süreç bunu çok net bir şekilde yapacağımızı göstermiyor. Geriden geliyoruz. Moral, motivasyonumuz düşük. Kademe kademe bunları atlatacağız. Karabükspor da genç oyuncular kendilerini kanıtlamak isteyecektir. Ancak biz maçı ciddiye alarak kendi işimizi yapıp kazanma odaklı oynayacağız ve kazanacağımıza da inanıyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.