Hava Durumu

Mustafa Er: Tek düşüncemiz kazanmak

Fransız çalıştırıcı Le Guen'in yerine 6 maçlığına göreve getirilen Mustafa Er, "Geçmişi konuşmanın bir faydası yok. Maç maç bakacağız. Tek düşüncesi kazanmak olan bir Bursaspor sahada olacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2018 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2018 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Er: Tek düşüncemiz kazanmak

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

İLK HEDEF GÖZTEPE
Süper Lig'de aldığı üst üste kötü sonuçların ardından görevine son verilen Paul Le Guen'in yerine kalan 6 maç için getirilen Mustafa Er, dün çıktığı ilk idman öncesi açıklamalarda bulundu. İlk olarak Başkan Ali Ay ve yönetim kuruluna kendisine güvendikleri için teşekkür eden genç antrenör, "Çok fazla geçmiş hakkında konuşmak istemiyorum. Gelecek ile ilgili de konuşmak istemiyorum. Bizim için en önemli maç hafta sonu oynayacağımız Göztepe maçı. Hiç puan hesabı da yapmıyorum. Maç maç bakacağız. Her maça kazanmak odaklı çıkacak, tek düşüncesi kazanmak olan bir Bursaspor sahada olacak" diye konuştu.

BEKLENTİLERİ BİLİYOR
Kalan 6 haftada kendine güvendiğini belirten Mustafa Er, "Bu camianın içinden gelen biri olarak şehrin, taraftarın ne istediğini çok iyi biliyorum. Bunlara cevap verecek potansiyelimiz ve her şeyden önce inancımız var. Teknik ekip ve oyuncu arkadaşlarımız olarak bu cevaba karşılık vereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Hem oyuncu arkadaşlarımız hem de kendimize güvenimiz tam. Şehrin desteği bizim için çok önemli. Zor bir süreçten geçtiğimiz aşikar ama Bursaspor çok büyük bir camia. Elbirliği ile herkes taşın altına elini koyduğu zaman yapama-yacağı hiçbir şey yok" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.