Hava Durumu

Mustafa Er: Yapmasanız daha iyi olur

Bursaspor'un genç teknik adamı, geçen sezonki ligde kalma krizinden sonra bu sezon da idman boykotuyla karşı karşıya kaldı. Mustafa Er oyuncularını kararlarından vazgeçirmek için çok dil döktü ama futbolcular bir türlü geri adım atmadı.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2018 07:39
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2018 07:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Er: Yapmasanız daha iyi olur

YİNE İDMANA ÇIKMADILAR

Bursaspor'da futbolcuların boykotu dün de devam etti. Yeşil Beyazlı kramponlar saha çalışmasına yine katılmadı. Oyuncuların bazılarının kondisyon salonunda ant-renman yaptıkları öğrenildi. Kulüp medya departmanı resmi internet sitesinden salon çalışmasıyla ilgili görsel paylaşımda bulunmadı. Oyuncuların ligde kalmayı matematiksel olmasa da mental açıdan garanti gözüyle baktıkları bu dönemde yaptıkları hareket tepki çekerken en büyük şaşkınlığı göreve yeni getirilen ve yine bir krizle karşılaşan teknik direktör Mustafa Er yaşadı.

İKNA İÇİN ÇOK DİL DÖKTÜ

Paul Le Guen döneminde de oyuncularla iyi ilişkiler kuran, takımdaki birleştirici yönü ağır basan teknik direktör Mustafa Er'in boykot kararını duyar duymaz, Yeşil Beyazlı kramponları ikna etmek için, "Bu davranışınızı doğru bulmak mümkün değil. Böyle bir davranış içine girmeseniz daha iyi olur" sözlerin sarf ettiği öğrenildi. Takım kaptanları Pablo Martin Batalla ve Harun Tekin de arkadaşlarını tutumlarından vazgeçirmeye çalıştığı ancak özellikle bazı yabancı oyuncuların kararlarından geri adım atmadığı, takım bütünlüğü adına böyle bir yol izlendiği belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.