Hava Durumu

Mustafakemalpaşa'ya değer katanlara vefa ödülü!

Mustafakemal Belediyesi, şehrin markalaşması ve zihinsel dönüşümüne başarılı meslek yaşamlarıyla öncülük edenlere bir kez daha sahip çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2019 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2019 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafakemalpaşa'ya değer katanlara vefa ödülü!

Bir restoran'da düzenlenen vefa gecesinde, üstlendikleri görev ve bireysel çabalarıyla Mustafakemalpaşa'ya ulusal ve uluslararası platformda değer katan 58 kişiye Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından onur plaketi verildi. Programda konuşan Başkan Sadi Kurtulan, insanları yaşarken takdir etmenin önemine değinirken, birikimleriyle Mustafakemalpaşa'da iz bırakanları her zaman şükranla andıklarını söyledi. "Bu şehirde farklılıklarımızla güzellikler ürettik" diyen Başkan Kurtulan şöyle konuştu; " Vefanın sembolleşmiş en somut halini bu etkinliklerde yaşıyoruz. 3 yıl önce başladığımız bu özel projenin ilkinde 61 değerli insanla hasbihal ettik, eskileri andık. Bu programda da 58 özel insanı buluşturduk. Hepsinin ortak özelliği içlerindeki Mustafakemalpaşa sevgisidir. Balkanlardan, Kafkaslardan ve Anadolu'dan gelerek Mustafakemalpaşa'da kader birliği yaptık. Bu şehrin suyunu içtik, ekmeğini yedik. Tecrübeyle yoğrulmuş bu yaşamlardan hoşgörüyü, üretmeyi ve paylaşmayı öğrendik. Felaket anlarında birlikte olduk, şehrimize bir çivi çakmanın mutluluğunu birlikte paylaştık.

Bıraktığınız miras, bize yol gösterici olmaya devam edecek. Sizleri, gelecek nesillere yaşamları ve yapıtlarıyla birer rol model olarak takdim ediyoruz. Bu güzellikleri hem kitap hem de belgesel haline getirerek hafızamıza aldık. Mustafakemalpaşa'nın gelişimi için alın teri döken herkese minnettarım. Bizi üç dönem halkımızın huzuruna çıkaran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve destekleriyle bu şehre hizmet etme olanağı sunan hemşehrilerime teşekkür ediyorum."Duygulu anların yaşandığı törende, vefa ödülü ile onurlandırılan 58 kişi için hazırlanan belgesel gösterime sunulurken, 'Mustafakemalpaşa'ya Değer Katanlar-2' isimli kitabında tanıtımı yapıldı.(DHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.