Hava Durumu

Müteahhit cinayetinin esrarı çözüldü! Bursa'da yakalandılar

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, geçtiğimiz hafta içerisinde kiraladığı evde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan müteahhit Ayvaz Alkan cinayeti ile ilgili 2'si Suriye uyruklu 3 kişi yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2016 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2016 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Müteahhit cinayetinin esrarı çözüldü! Bursa'da yakalandılar
Cinayetin ardından Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından yürütülen başarılı çalışmaların ardından cinayet zanlılarının Bursa’da oldukları tespit edildi. Hemen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle irtibata geçen Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, yapılan ortaklaşa çalışma ile Suriye uyruklu cinayet zanlıları karı koca K.S. ve H.S. ile kendileri ile bağlantıları olduğu tespit edilen İ.D.’yi yakalayarak Bozüyük’e getirdi.

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğünde gözaltına alınan cinayet zanlıları karı koca K.S. ve H.S.’nin buradaki ifadelerinde şahsı öldürdüklerini itiraf ettikleri belirtildi. Cinayet zanlısı karı koca ve kendileriyle bağlantılı olduğu tespit edilen bir kişi İlçe Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Adliyede Cumhuriyet Savcısına ifade verecek olan cinayet zanlısı karı koca ve kendileriyle bağlantılı olan bir kişinin daha sonra mahkemeye sevk edilmeleri bekleniyor.

Cinayet zanlısı Suriye uyruklu karı kocanın 17 yıllık evli oldukları ve 4 çocukları ile beraber savaştan kaçarak 2 yıl evvel Türkiye’ye geldikleri, olayın namus meselesi yüzünden işlendiği öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.