Hava Durumu

Müthiş finalde avantaj Fenerbahçe'nin

Spor Toto Basketbol Ligi play-off final serisinde Anadolu Efes, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Fenerbahçe'ye 85-87 mağlup oldu.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 22:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 22:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Müthiş finalde avantaj Fenerbahçe'nin
Basketbolda 50. sezonun şampiyonunun belirleneceği play-off serisi ilk maçında Fenerbahçe rakibini deplasmanda yenerek büyük bir avantaj elde etti. Serinin 2. maçı 5 Haziran tarihinde oynanacak.

AHMET ÇAKI 1. OBRADOVİC İSE 14. ŞAMPİYONLUK İÇİN

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, kulüp kariyerinde yerel liglerdeki 14. şampiyonluğunu elde etmek için mücadele edecek. Tecrübeli başantrenör, kariyerinde daha önce Panathinakos'la Yunanistan'da 11, Partizan'la Yugoslavya'da ve Fenerbahçe'yle de Türkiye'de birer kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

Anadolu Efes'in genç başantrenörü Ahmet Çakı ise kariyerinde ilk şampiyonluğunu tatmak istiyor. Anadolu Efes normal sezonun sonuna doğru Sırp başantrenör Dusan Ivkovic ile yollarını ayırdı. Lacivert-beyazlılar, sezona Ivkovic'in de yardımcılığını yapan Çakı'yla devam etme kararı aldı. Çakı, ligde normal sezonun son 3 haftasında takımın başına geldi. Lacivert-beyazlılarla normal sezon ve play-off'ta toplam 8 maça çıkan genç başantrenör, hiç yenilgi almadan takımını finale taşıdı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.