Hava Durumu

Topçu'dan büyük rest

Farklı Akhisar Belediyespor yenilgisinin ardından ilk antrenman öncesinde Yeşil Beyazlılarla toplantı yapan Teknik Direktör Mutlu Topçu, "Takım içindeki muhalefetten dolayı sevinen varsa şimdi söylesin ve gitsin" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Topçu'dan büyük rest

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak Bursasapor'da 1 günlük iznin ardından hazırlıklar dün yapılan antrenmanla başladı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren idmanda Yeşil Beyazlılarda yaşadığı sakatlık sonrası uzun süredir bireysel çalışmalarını sürdüren Emre Taşdemir de kontrollü olarak takımla birlikte çalıştı. Akhisar Belediye karşısında alınan 5-1'lik yenilgi sonrası yapılan ilk antrenman öncesinde ise Teknik Direktör Mutlu Topçu, futbolcularla saha ortasında yaklaşık 15 dakikalık bir toplantı yaptı.

KENDİNİZİ AFFETTİRİN

İlk olarak kaptan Pablo Batalla takım arkadaşlarına Galatasaray maçının öneminden bahsederken, teknik direktör Mutlu Topçu ise talebelerine adeta rest çekti. Topçu, "Galatasaray maçı bizim için büyük şans. Bu maçta çok daha büyük özveri göstermenizi ve kendinizi affettirmenizi istiyorum. Takımın içindeki muhalefetten dolayı sevinen varsa şimdi söylesin ve gitsin" diye konuştu. Mutlu Topçu bu sözünden sonra basın mensuplarının kendisini dinlediğini fark edince, "Neyse daha sonra devam ederiz. Biz bir takımız bunu ortaya koyalım" diyerek toplantıyı sona erdirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.