Hava Durumu

Mutlu Topçu'dan futbolculara ilk gol uyarısı!

Genç teknik adam antrenmanlarda futbolcularına uyarılarda bulunmaya devam ediyor. Topçu, ilk golü kendilerinin atması konusunda önemli direktifler verirken, Bursaspor, bu sezon ilk golü attığı maçlardan 19 puan topladı, sadece bir kez yenildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mutlu Topçu'dan futbolculara ilk gol uyarısı!

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında pazar günü Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek. Yeşil-beyazlı takım yüksek tempoda yaptığı antrenmanlarla hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Mutlu Topçu, futbolcularına ilk golün önemine değiniyor. Genç teknik adam özellikle evlerinde oynadıkları maçlarda ilk golü kendilerinin atmasıyla büyük avantaj yakalayacaklarını ve bunun için de futbolcularına maçın başından itibaren rakip üstünde baskı kurmaları gerektiğini söylüyor. Topçu'nun bu isteğine futbolcuların nasıl reaksiyon vereceği ise merak konusu.

19 PUAN TOPLADI

Yeşil-beyazlı takımın bu sezonki karnesine baktığımızda ilk golü attığı 8 maçın 6'sını kazanmış, 1'inde berabere, 1'inde de mağlup olmuş. Sadece Galatasaray'a mağlup olan Bursaspor, geçen hafta oynanan Osmanlıspor maçında da berabere kalmıştı. İlk golü attığı maçlardan 19 puan toplayan Timsah, geriye düştüğü maçlardan da 10 puan çıkarmasını başardı. Bursaspor, deplasmanda oynanan Adanaspor maçı ile evinde oynadığı Kayserispor ve Gaziantepspor maçlarını geriye düşmesine rağmen galibiyetle kapatmış, Timsah Arena'daki Fenerbahçe maçında da berabere kalmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.