Hava Durumu

Mutlu Topçu: Kimseden korkumuz yok

10 günlük sıkı çalışmanın meyvelerini Fenerbahçe karşılaşmasında almayı hedeflediklerini belirten Mutlu Topçu, "Yarın (bugün) doğruları yapmak zorundayız. Hazırlıklarımızı tamamladık. Kimseden korkumuz yok" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mutlu Topçu: Kimseden korkumuz yok

Bursaspor'un yeni teknik direktörü Mutlu Topçu, Fenerbahçe karşılaşması öncesi Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Oyuncuların çalışma temposundan memnun olduğunu dile getiren 46 yaşındaki teknik adam, "Fenerbahçe mücadelesinde doğruları yapmak zorundayız. Taktik anlamda gelinen noktadan oldukça memnunuz. Fenerbahçe karşısında, 10 günlük çalışmamızın karşılığını almak istiyoruz. Oyuncular son birkaç antrenmanda sergiledikleri oyunla beni heyecanlandırdı. Kimseden korkumuz yok" açıklamasında bulundu.

SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM

Taraftarın istediği baskılı futbolu sahaya yansıtacaklarını belirten Mutlu Topçu, "Buraya ilk geldiğimde söylediğimin arkasındayım. Rakip takımı yıpratan, baskılı bir sistem üzerinde çalışıyoruz. Kadromuz buna uygun. 10 gün çok uzun bir zaman değil ancak bunları sahaya yansıtacağız. Top bizde olduğunda farklı arayışlar içinde olacağız. Birkaç rotasyon olacak. Defansla ofans arasındaki mesafeyi 30 metreye indirmeyi amaçlıyoruz. Eksiklerimiz çok ama bunları giderme amacındayız. 10 günlük süreçte, 'Bir şeyler başardık' dedirtmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

YENİLDİĞİMİZDE ALKIŞLANDIĞIMIZI BİLİYORUM

Bursaspor'un büyük bir taraftara sahip olduğunu dile getiren Mutlu Topçu, tribünlerin takımdan beklentisini bildiğini vurgulayarak, "Camia savaşan bir grup istiyor. Futbolcunun 'Ben savaştım, mücadele ettim' demesi lazım. Taraftar gerçek anlamda futbol görmek istiyor. Ben, daha önceki yıllarda mağlup olunan maçlardan sonra alkışlandığımızı da biliyorum. O mücadeleyi verdiğiniz zaman o taraftar futbolcuya karşı olmaz. Hep onların yanında olur ve destekler" diye konuştu.

BİLAL DAHA ÇOK MÜCADELE ETMELİ

Takımdaki eksikleri hatırlatan Mutlu Topçu, "Emre, Furkan, Serdar, Bilal ve cezalı İsmail'den yararlanamayacağız. Emre ile Bilal'in 2-3 hafta sonra takıma katılma ihtimali var. Bilal kaliteli ve kariyerli oyuncu ancak mücadeleyi daha ötesine taşıması lazım. Taraftar mücadele ister. Benim için futbolcunun ismi değil, mücadelesi önemli. Önümüzde 15 maçlık bir periyot var. Her futbolcudan faydalanmayı düşünüyorum" dedi.

ŞAMPİYONLUK YILINDAKİ GİBİ BÜTÜNLEŞELİM

5 yıl Bursaspor'da çalıştığını hatırlatan 46 yaşındaki teknik adam, "Tekrar taraftarımızın karşısına çıkmak benim için çok önemli. Fenerbahçe karşılaşmasında stadın tamamen dolmasını umuyorum. Şampiyonluk yılında olduğu gibi bütünleşerek büyük işlere imza atacağız. Tekrar o başarıları yakalayalım" yorumunda bulundu.

ERGİÇ GELİRSE MUTLU OLURUM

Yeşil Beyazlı kulübe, Başkan Ali Ay'ın danışmanı veya sportif direktör olarak gelmesi beklenen Ivan Ergiç'le ilgili yöneltilen soruyu yanıtlayan Topçu, "Ergiç çok iyi bir insan. Burada olması beni de mutlu eder. Bu gibi insanların varlığı pozitif etki oluşturur. Ergiç de böyle bir karakter. Bizim şampiyonluğumuza büyük katkı koymuştu. Sonrasında da görüştüm. Bizden süre istedi. Bekliyoruz" diye konuştu.

RAKİBE ÖZEL ÖNLEM ALMAM

Karşıdaki rakipten çok kendilerinin neler yapabileceğinin önemli olduğunu vurgulayan Topçu, "Ben hiçbir rakip için özel önlem almam. Bizim yapacaklarımız önemli. Rakip takımda etkili futbolcular vardır, olabilir. Önlem almaya kalkarsak 0-0'a oynamış oluruz. Bizim bir oyun kimliğimiz var. Kanatları kullanan, çabuk oynayan, şut atan takım olmamız lazım" sözlerini sarf etti. (Ozan DEMİR'in haberi)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.