Hava Durumu

Müzmin sakat Sakho!

Diafra Sakho'nun 6 hafta sahalardan uzak kalacağının açıklanması moralleri bozdu. Deneyimli futbolcu bugüne kadar oynadığı takımlarda toplam 558 gün sakatlık sebebiyle forma giyemedi. Sakatlığı zamanından önce düzelmezse Sakho kariyerinde tam 600 gün top oynamamış olacak.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2018 07:57
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2018 07:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Müzmin sakat Sakho!

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI

SÖZLEŞMEDE SAKATLIK MADDESİ

Bursaspor'da bu sezon büyük umutlarla transferin son anında kadroya dahil edilen Diafra Sakho şu ana kadar sadece iki kez ağları havalandırabildi. Attığı üç gol VAR kararıyla iptal edilen tecrübeli futbolcu geride kalan süreçte sakatlıklarla da adından söz ettirdi. Bel fıtığı nedeniyle sözleşmesine bu yönde bir sakatlığının olması durumunda ücretinin bonservisini elinde bulunduran Rennes Kulübü'nün karşılaşması maddesi konulan Senegalli futbolcu Kasımpaşa maçında geçirdiği sakatlık nedeniyle 6 hafta sahalardan uzak kalacak. Yaklaşık 42 gün forma giyemeyecek Diafra Sakho daha önce de 12 gün sakatlık nedeniyle takımdan ayrı kalmıştı.

SON DÖRT SEZONDA BÜYÜK ARTIŞ

Dünya futbol piyasasında attığı gollerin yanı sıra geçirdiği uzun süreli sakatlıklarla da adından söz ettiren Diafra Sakho Bursaspor'a gelmeden önce de uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Ağırlıklı olarak belindeki rahatsızlık nedeniyle top oynayamayan deneyimli futbolcu 2014-15 sezonunda iki dönemde toplam 102 gün, 2015-16 sezonunda bir dönemde 89 gün, 2016-17 sezonunda 4 dönemde toplam 337 gün, 2017-18 sezonunda bir periyotta 18 gün forma giyemedi. Bursaspor'da 6 haftalık periyotta 42 günlük bir sakatlık geçirecek Diafra Sakho eğer belirlenen süreden önce sahalara dönmezse kariyerinde toplam 600 gün formasından uzak kalmış olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.