Hava Durumu

Myla'nın 38 bedeni ABD'yi karıştırdı

ABD'li moda devi Calvin Klein'ın son reklamında yer alan model Myla Dalbesio'nun, 38 beden olmasına rağmen, "Büyük beden mankeni" olarak tanımlanması tartışma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2014 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2014 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Myla'nın 38 bedeni ABD'yi karıştırdı
Calvin Klein'ın son reklamında yer alan ABD'li model Myla Dalbesio'nun 38 beden olmasına rağmen, prestijli  Moda  dergisi  Elle tarafından "büyük beden mankeni" olarak tanımlanması tepki çekti.

Markanın "Perfectly Fit" adlı serisinde modellik yapan Dalbesio, daha önce firmayla çalışan kadınlardan daha büyük bedene sahip olmasıyla dikkat çekmişti.

"BEN ARADAYIM"

Independent'ın haberine göre, "Diğer modellerden kesinlikle daha şişman" olduğunu söyleyen Dalbesio, kendini "Büyük beden ile normal modeller arasında" görüyor.

"KİLOLUYOM VE BU GÖZÜMÜ KORKUTUYOR"

27 yaşındaki model, "Reklamda yer almam şaşırtıcı çünkü daha kilolu bir kadınım. Şu an sektördeki en kilolu ben değilim ama Calvin Klein'ın daha önce çalıştığı isimlerden daha kiloluyum ve bu gerçekten gözümü korkutuyor" açıklamasında bulundu.

TEPKİ YAĞDI

Elle'in sosyal paylaşım sitesi Twitter'da Dalbesio'yu "büyük beden" olarak tanımlamasının ardından birçok kullanıcı dergiye tepki gösterdi. Kullanıcılar, 1.80 boyundaki Dalbesio'nun sahip olduğu 38 bedenin "sağlıklı olduğuna" dikkat çekti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.