Hava Durumu

Namaz esnasında olanlar oldu... Cemaat korku dolu anlar yaşadı

Beykoz'da asırlık bir çınar ağacı namaz esnasında caminin üzerine devrildi. 1 kişi hafif yaralanırken, cami ve minaresinde hasar meydana geldi.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2017 06:55
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2017 06:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Namaz esnasında olanlar oldu... Cemaat korku dolu anlar yaşadı

Edinilen bilgiye göre, akşam ezası sırasında Beykoz Anadolu Kavağı'nda henüz belirlenemeyen bir nedenle asırlık çınar ağacı Midillili Ali Reis Camii üzerine devrildi. Cami içerisinde o sırada namaz kılan vatandaşlar büyük gürültü ile ne olduğu anlayamadı. Olay sırasında devrilen ağaç camide ve minaresinde büyük hasara neden oldu. Bu sırada namaz kılan Nurettin Sarıçiçek kolundan hafif şekilde yaralandı.
Olay yerine Beykoz ve büyükşehire bağlı belediye ekiplerinin yanı sıra çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay sonrası büyük bir faciadan dönülürken ekiplerin çınarı ve etrafa saçılan enkaz parçalarını kaldırma çalışmaları devam ediyor.

Anadolu Kavağı Muhtarı Serdar Lülebürgaz, ağacın yaklaşık 600 yıllık olduğunu söyleyerek, "Ağacın devrilmesi ile beraber camimizin tavanı yıkıldı. Minaresi gitti. O sırada akşam namazının 2'nci rekatındaydı vatandaşlarımızda. Allah'tan can kaybı yok. Bu ağaçlarımız ne hikmetse bizim mahallemizde çok ağaç devrildi ama Allah'a çok şükür hiçbirinde can kaybı yaşamadık. İnşallah da yaşamayız. Hafif yaralı birisi yaralandı. Çok şükür can kaybı yok" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.