Hava Durumu

Namazı çıkışı Erdoğan'dan ABD'ye sert tepki: Bu bir skandaldır

Bayram namazı çıkışı açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin korumaları ile ilgili verdiği karara sert çıktı: Dışişleri bakanımız ABD elçisini çağırıp rahatsızlığını iletti. Bu bir skandaldır.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2017 08:48
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2017 08:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Namazı çıkışı Erdoğan'dan ABD'ye sert tepki: Bu bir skandaldır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bayram namazı çıkışı gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. ABD'deki "Türk korumalar" davasına ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dışişleri bakanımız ABD elçisini çağırıp rahatsızlığını iletti. Bu bir skandaldır." diyerek sert tepki gösterdi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Bu Kurban Bayramı'na ne yazık ki İslam dünyası çok mahzun giriyor. Bir tarafta Suriye ve Irak'taki çatışmalar, diğer taraftan Arakan'daki çatışmalar, ülkemizde malum terörle vermekte olduğumuz mücadele... Bunların hepsi ister istemez bayramı bayram gibi karşılamamızı engelleyen gelişmeler olmuştur. Öyle veya böyle tabii ki bizler bu mücadelemizi ülkemizin içerisinde ve sınırlarımızdaki herhangi bir tehdide karşı kararlılıkla sürdüreceğiz."

"NE YAZIK Kİ İSLAM DÜNYASI BU BAYRAMA ÇOK MAHZUN GİRİYOR"

"Kurban Bayramı'nın tüm İslam alemi için birliğe vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Ne yazık ki İslam Dünyası bu bayrama çok mahzun giriyor. Arakan'da 20 bin insan evlerini terk ediyor. İnsanlık bunlara duyarsız. Bizler temaslarımızı sürdürüyoruz"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.