Hava Durumu

Namık Kemal zirveye oynuyor

Bu sezon ligde iddialı takımlardan bir tanesi olan Namık Kemalspor, 2. hafta karşılaşmasında Üçevlerspor'u Beytullah (2), Yunus Emre (2), Muhammet, Eren, Görkem ve Hüseyin'in golleriyle 8-0 yendi.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2018 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2018 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Namık Kemal zirveye oynuyor

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

17 Yaş Altı Klasman 1. Grup'ta bu sezon zirveyi hedefleyen Namık Kemalspor, 2. haftayı 3 puanla kapattı. Yeşil Siyahlılar başından sonuna kadar üstün oynadığı karşılaşmada Üçevlerspor'u 8-0 mağlup etmeyi bildi. Atıcılar-1 Sahası'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Namık Kemal, mücadelenin ilk yarınsı 5. dakikada Yunus Emre, 15. ve 38. dakikada Beytulah, 25. dakikada Muhammet'in ayağından bulduğu gollerle 4 farklı önde kapattı ve soyunma odasına bu skorla gidildi.

Mücadelesinin ikinci yarısında da rakibi karşısında hücum futbolunu sürdüren ve farkı artırmak için pozisyon bulan Namık Kemalspor, bu devrede de 52. dakikada Yunus Emre, 60. dakikada Hüseyin, 63. dakikada Eren ve 70. dakikada Emre ile bulduğu gollerle 8-0'lık üstünlüğü yakaladı. Müsabakanın kalan bölümlerinde Üçevlerspor farkı azaltmak için pozisyonlar yakalasa da başarılı olamadı ve Namık Kemalspor, karşılaşmadan 8-0 galip ayrılarak 2. haftayı 3 puanla tamamlamayı başardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.