Hava Durumu

Nani'ye inanılmaz teklif! Tam 64 milyon TL..

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Divan Kurulu toplantısında Luis Nani ile Emmanuel Emenike'ye gelen transfer tekliflerini ve Roma'da kiralık oynayan Salih Uçan'ın durumunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2016 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2016 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nani'ye inanılmaz teklif! Tam 64 milyon TL..
Portekizli futbolcu Nani için bir Çin kulübünün 20 milyon Euro (64 milyon TL) teklif ettiğini söyleyen Aziz Yıldırım, "Satmaya niyetlensek 25 milyon Euro'ya çıkacaklardı. Nani'yle konuştuk ve kendisini göndermeyeceğimizi söyledik. Çocuğa da yıllık 10 milyon Euro verdiler. O da kabul etmedi. Ona da buradan teşekkür ediyorum. Bize 'Takımı şampiyon yapacağım, sonra gitmek istersem müsaadenizi isterim' dedi."

"EMENIKE İÇİN 1 MİLYON EURO İSTEDİK"

Nijeryalı futbolcu Emmanuel Emenike'nin İngiliz kulübü West Ham United'e kiralık olarak transferi için görüşmeleri sürdürdüklerini anlatan Yıldırım, "Emenike şu an kulübün malı. Emenike'yi West Ham kiralık olarak istiyor. Biz de 1 milyon Euro kiralık bedeli istedik. 10 maçta oynaması durumunda ise 11 milyon Euro bonservis karşılığında satış hakkını vereceğiz. Eğer işimize gelirse anlaşmayı imzalayacağız. Emenike'yi sokağa atacak halimiz yok. Hoca da gelebileceğini söyledi. Şu an böyle bir durum yok. Kendisi gidiyor" ifadelerini kullandı.

"SALİH'İN OPSİYONU NİSAN AYINDA DOLUYOR"

Roma'ya geçen sezon 2 yıllığına kiraladıkları Salih Uçan'ın durumuyla da ilgili konuşan Yıldırım, "Salih'i 4 milyon avroya kiraladık, 11 milyon avro da satın alma bedeli var. Opsiyonu nisan ayında doluyor. Roma Kulübü, Salih'i bir başka İtalyan kulübüne kiralık vermek istedi kabul etmedik. 'Verin bizde oynasın' dedik. Kabul etmediler ve ellerinde tuttular" değerlendirmesinde bulundu.

"SERDAR HİÇ OYNAMADAN 4 SENEDE 6 MİLYON EURO ALDI"

Sarı-lacivertli kulübün sezon başında kadro dışı bıraktığı Serdar Kesimal'in 4 senede oynamadan kulüpten 6 milyon Euro kazandığını aktaran Yıldırım, "Son yıllarda artık UEFA veya TFF sporcular lehine, biz haklı olsak da, karar alıyor. Oyuncu alıyorsunuz oynamıyor, 10 milyon Euro alıyor. Doktora gidiyorlar, sağlamken antrenmana çıkmamak için 3 ay rapor alıyorlar. Serdar Kesimal'i bir tane basın yazıyor mu? Bu adam 4 senedir burada, 6 milyon Euro para aldı" şeklinde konuştu.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.